Efectele Lunii Pline in constelatia Fecioara si intervalul 22 Februarie – 8 Martie 2021

Saptamana 22 – 28 Februarie a.c. atinge apogeul Sambata 27 Februarie 2021 cu fenomenul de luna plina in constelatia Fecioara. O etapa in care ne dorim sau nu? Efectele au devenit vizibile din week end-ul care s-a incheiat. Principalele aspecte legate de spectrul profesional si cel care are directa legatura cu infectiile, cresterea ratei imbolnavirilor, valul 3 care este asteptat la finalul lunii Martie – Aprilie, ca forma declansatoare deja a inceput si astrologia ne indica ca este in plina desfasurare.

O etapa dificila in care va trebui sa avem grija din punct de vedere astrologic la rata imbolnavirilor dincolo de semnul zodiacal sau ascendentul pe care il avem fiecare dintre noi. Aspectele vulnerabilitatilor vor fi mult crescute si de la cele mai simple forme de evolutie ale unei afectiuni pana la cele mai complexe forme de manifestare organica, vrem nu vrem? Va trebui sa ne protejam daca dorim sa nu interferam cu toate acestea.

foto: The New York Times

Un alt aspect important extras din ecuatia astrologica si efectul de luna plina vor fi accidentarile. Datorita faptului ca intreg anul 2021 este sub semnul accidentarilor indiferent de forma lor, de la cele organice, pana la tragediile din trafic, accidentarile in plan profesional sau forma nuantata a acidentelor in masa peste 10 – 20 persoane implicate va trebui sa ne dea fiecaruia de gandit, asta pentru ca intervalul saptamanii 22 – 28 Februarie a.c. ne va aduce in prim plan aceste fenomene. Soferii vor trebui sa fie mai prudenti, cei care lucreaza la inaltime sau se aventureaza pe crestele montane de asemenea pentru ca pot provoca adevarate tragedii. Accidentarea in masa din aceasta saptamana care este vizibila in plan astrologic incepand de Joi 25 Februarie a.c.  pana la finalul primei saptamani din luna Martie 2021, va trebui sa ne focusam si sa ne mobilizam psiho-emotional pentru ca pana la acest moment astrograma Romaniei pentru 2021 s-a confirmat,facand referinta la incendiul ATI Piatra-Neamt sau ATI Bucuresti si nu numai!

Va trebui sa avem in vedere formele comunicarii si toate aspectele care se vor consuma in activitati care au directa legatura cu mediile on-line, convorbirile telefonice, faptul ca vom asista la intreruperi ale curentului electric in anumite zone, atacurile cyber din mediul on-line, propagarea stirilor false si dedesubturile din sfera manipularilor in care multi risca sa cada victime datorita naivitatii. Activitati intrerupte si problemele din sectorul energetic dar si o forma de agresivitate verbala di a doua parte a saptamanii care va trebui sa ne dea mult mai mult de gandit.

foto: pixabay

Planul politicului va fi defavorizat de efectele unei luni pline in zodia Fecioara si cu siguranta se vor regasi nemultumirile oamenilor, dorinta lor de a protesta sau a se descarca verbal. Criticile aduse la institutia guvernului dar nu va ramane nepatata imaginea presedintelui pentru ca forma de manifestare si forta focusata de univers in perioada 22 Februarie – 8 Martie 2021 sifoneaza mai multi demnitari, dincolo de functiile, ierarhia sociala sau sectoarele din care provin.

O perioada in care vom asista la finalizarea unor elemente care tin de asociativitate si desfacerea unor contracte de munca care vor conduce la nemultumirea oamenilor si care inevitabil se intrevad la orizont pentru ca da, anul 2021 va fi etapa de reformulare pe toate planurile la nivel individual.

Tensiunile din scoarta terestra atat la nivel mondial dar si in Romania se vor descarca dupa cum bine am mai spus in miscari seismice in cascada cu o intensificare pentru tot acest interval 22 Februarie – 8 Martie a.c. O perioada in care critica, consumul neurovegetativ si tulburarile obsesive ne vor afecta daca nu avem grija de noi – J.B.

foto: Capital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *