Efectele Lunii Negre – Lilith – in constelatia Berbec

Una dintre defintiile de baza in planul ecuatiei astrologice si incarcatura focusata intr-un singur punct si care face referire la Lilith – Luna neagra – o voi reda in randurile urmatoare. O serie de efecte definite de catre astrologul Dan Ciuperca in lucrarea: “Astrologia in Noua Era” ne contureaza si ne determina sa intelegem cu obiectivitate de ce din perioada Craciunului si imediat dupa… in mod deosebit intervalul 27 Ianuarie – 21 octombrie’20 s-au intamplat o serie evenimente mai putin fericite, incontrolabile atat in plan international, social dar si la nivel individual! Explicatiile le vom gasi in definitia data de autor si sunt doar cateva aspecte punctate de catre acesta:

“Va trebui gandit inainte de a actiona, deoarece Lilith aduce aici o mare doza de impulsivitate si violenta. Instincte puternice. Se cauta lupta, se testeaza rezistenta altuia. Favorabil sporturilor dar risc de accidente. Instabilitate, independenta, provocare, tendinte pasionale, Senzualitate, combativitate.” Aceasta insiruire de cuvinte este doar o mica parte di efectele pe care le-am simtit o parte dintre noi cu siguranta in activitatile zilnice, propagandu-se in toate domeniile de actiune si activitate.

Evident descrierea si efectele contin mult mai multe aspecte. Unele dintre ele fiind mai putin placute. Fiecare astrolog dupa ce isi insuseste cunostintele basic – abecedarul – ulterior experienta, cunoasterea dar si exercitiul practic zi de zi, imbunatateste de la un an la celalalt propriul sistem de valori si cercetarea in domeniul astrologiei care genereaza de la sine, dupa notiunile elementare, propriul stil, propria experienta si obiectul de cercetare prin metodele lui si ale intregului sistem de referinta. Se spune ca practica si exercitiul insusite scot in evidenta cele mai frumoase creatii. Pentru ca dincolo de toate astrologia este o arta! Arta interpretarii chiar si la nivel de horoscop a unei ecuatii focusate si dinamice in plina desfasurare si Destinul, cea mai importanta componenta a fiecarui nativ dar care uneori este tratat cu superficialitate ca in celelalte stiinte!

Acest tranzit dificil pe care fiecare dintre noi il vom resimti in intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie’20 ne va aduce fata in fata cu noi si ne va supune incercarilor in toata aceasta perioada. Luna Neagra – Lilith – in toata splendoarea lui ne face sa constientizam anumite neregului. In contextul nativilor evoluati acestia vor avea ce invata si experienta lor chiar daca va fi nuantata la un moment dat vor trece cu usurinta. Pentru persoanele care nu si-au insusit lectiile de viata, disciplina, educatia si cei sapte ani de acasa, aspectele, situatiile si circumstantele independent de vointa lor vor fi delicate. Un pas de la vulnerabilitate, emotii, incarcatura si agresivitate dincolo de formele ei risca sa fie manifestat in cele mai oribile gesturi, acte si forme de exprimare din pacate.

Experienta imi spune ca in contextul evenimentelor sociale pe care le-am dezbatut in alt material, referitor la aspectele agresivitatii crescute, cunoastem cu totii o multitudine de evenimente care prin natura lor au socat o tara intreaga! Aici vin si fac referinta la cazul asistentei sefe omorata cu 11 lovituri de cutit la Spitalul de Uregente Judetian Piatra-Neamt. Cazul de la Bacau unde sotul si-a omorat cu bestialitate sotia intorcandu-se de la notar, ulterior el s-a sinucis. Crima de la la Iasi unde o femeie a fost abandonata pe un camp de la marginea orasului agresata fizic, evident multe alte exemple pentru ca ele vor avea continuitate, sunt doar cateva dintre formele de manifestare la nivel individual cu acest tranzit de moment care va avea continuitate si din acest moment si pana in luna Octombrie’20, nu sunt altceva decat forme de manifestare la nivel individual pe fondul cresterii agresivitatii, incontrolabilitatii, latura crescuta din punct de vedere instinctual – la unii poate mai rau decat comportamentul necuvantatoarelor – care vor transforma anumiti nativi din scoietate in adevarate bestii. Aceasta este una dintre formele de manifestare, agresivitatea!

Pe de alta parte in plan profesional fiecare individ in functie de sectorulo lui profesional va trebui sa evite expunerea in raporturile si relatiile socio-umane atunci cand situatiile degenreaza, cand acestea se duc spre panta conflictului. Mai mult, faptul ca ecuatiile se pot propaga dintr-o directie de constructivitate intr-o directie cand se scapa majoritatea situatiilor de sub control, va trebui sa ne dea de gandit si chiar trebuie gandit de doua ori inainte de a actiona, reformula, concepe sau genera actul in sine.

In planul sanatatii, Lilith aduce o vulnerabilitate la nivelul circulatiei cerebrale, afecteaza zona superioara cap, creier, sitem cardiovascular si cele mai expuse zone categoric ca vor fi creierul, problemele si infectiile la dinti, inflamatiile in zona mentionata dar si infectiile care se pot declansa spontan. Accidentarile indiferent de forma lor, fie ca sunt organice, domestice, accidentele de munca sau in trafic de unde, nu intamplator riscul crescut in aceasta directie de vulnerabilitate. Cei mai vizati sunt bolnavii cu afectiunile cronice si care pot suferi de febra si infectiile din organism in cele din urma, pentru ca asa cum stim cu totii, creierul este unitatea centra a intreg sitemului de functionare care reprezinta organismul.

Financiar si tot ceea ce inseamna investitii, comert, afaceri, procese indiferent de natura lor pot cunoaste situatii de vulnerbailitate care prin actiunile noastre sa conducem mersul lucrurilor catre evenimente mai putin placute. Frauda este cel mai elocvent exemplu, riscul de a fi escrocati sau furati, speculatiile la nivel economic si alte consecinte daca nu vom incerca sa fim mult mai atenti si in acest sector de activitate.

In planul sentimental latura instinctuala este mult mai crescuta si cu usurinta eztremele pot fi definite prin crizele de gelozie, agresivitate in comunicare si reactii mai putin placute in raporturile si relatiile sentimentale. Instinctul intr-un cuvant poate reformula zonstructiv sau distructiv intreaga ecuatie relationala. Faptul ca erotismul, sexualitate si instinctele sunt mult mai crescute pot genera problematici care vizeaza gelozia, inselarea asteptarilor dupa cum bine am mentionat, tradarile. In contextul idilelor, acestea pot fi actiuni de cele mai multe ori riscante, asta in cazul in care unul dintre parteneri este casatorit mai mult sau mai putin sau are o partenera stabila!

In randurile de mai jos vor fi punctate principalele efecte in sectoarele de activitate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

 

Berbec: La voi efectul pentru intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie are direct corespondent cu aspectele de criza la nivel de proprie identitate. Faptul ca nu va regasiti va poate afecta pe toate planurile. Aceasta deoarece totul porneste din interior catre exterior. Emotiile sunt ca o flacara care in loc sa va incalzeasca casa exista riscul de a o arde ca si metafora! Provocarile sunt un alt aspect care vor domina raporturile si relatiile socio-umane unde va trebui sa va debarasati de incapatanare. Latura instinctuala crescuta ca forma de manifestare si aici va trebui cultivata intelepciunea, echilibrul, pacifismul. Ego-ul o alta componenta care va poate dauna! Va trebui sa va focusati mult mai bine pe identitatea voastra si sa cunoasteti ceea ce va doriti.

Taur: Pentru voi tot ceea ce trebuie sa stiti este forma de vulnerabilitate din spectrul sanatatii. Intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie vine cu o reformulare in tot ceea ce inseamna afectiuni indiferent de nuanata acestora. Un interval in care pot avea loc interventii chirurgicale de mica sau mare intensitate. Tratamente si medicatie cu zile de spitalizare astfel incat cei mai castigati vor fi nativii care la cel mai mic semn de inrautatire sau cand va resimtiti trebuie sa va dea de gandit. Alte aspecte importante care au directa legatura cu voi, sunt invidia din partea celorlalte persoane si faptul ca “vor sa va atace indirect”.

Gemeni: 27 Ianuarie – 21 Octombrie va fi un interval in care subtilitatile, defaimarile, atacurile vor veni din sfera raporturilor si relatiilor socio-umane. Orice colaborare, parteneriat, relationare fie ca va sunt prieteni de familie, prieteni din anturaje, colegi de serviciu, contactele sociale ad-hoc, va trebui sa va dea de gandit si sa va puna in garada pentru ca trebuie sa deveniti mult mai atenti. Aici si din acest sector de manifestare vor veni principalele incercari. Tradarile, complicatiile, amenintarile vor trebui sa va preocupe. Sa nu uitam raporturile si relatii dintre voi si colegii de serviciu. Va fi un interval in care o sa vi se arate adevarata fata a celor din jurul vostru si evident universul va face o triere vizibila. Mare parte dintre ei autoeliminandu-se din jurul vostru!

Rac: La voi sectorul profesional va cunoaste o etapa delicata, fragila in care provocarile se tin lant si va trebui sa va dozati mult mai bine distributivitatea atentiei in toate proiectele, serviciile, nuantele, colaborarile manageriale. Este ca si cum cineva doreste sa se foloseasca de voi si nu trebuie sa dati curs provocarilor. O perioada in care orice neatentie va poate costa pentru ca ceilalti abia asteapta. Si tot aici, relatiile cu socrii vor degenera circumstantial din diferite motive pentru ca vi se cauta “nod in papura”. Consider ca in raporturile si relatiile cu acestia va trebui sa fiti moderati pana la a evita anumite forme si discutii care nu isi au rostul. Un alt aspect important provocat de Luna neagra sunt temerile ca nu o sa aveti realizari in sectorul profesional, insa lucrurile nu stau chiar asa!

 

Leu: Tot ce va pune in contact direct cu justitia, aspecte si probleme care pot veni din acesta directie, procese, faptul ca riscati sa fiti reprezentati de avocati care sa incurce treburile, va trebui sa va dea de gandit si sa actionati la timp in favoarea voastra. Implicit raporturile si relatiile internationale pot avea de suferit si in contextul desfasurarii de activitati cu o sedere mai indelungata intr-o alta tara in intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie trebuie sa va faca prudenti pentru ca exista riscul sa nu realizati nimic, de unde “socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ”. In contextul studiilor superioare anumitor nativi, depinde de gradul de evolutie, vor sa stopeze sau sa intrerupa cursurile sau anumite forme de examinare. Faptul ca nu suportati autoritatea este un punct de vulnerabilitate pe care va trebui sa il recalibrati!

Fecioara: La voi aspectele sunt mult mai complexe pentru ca intervalul 27 ianuarie – 21 Octombrie se caracterizeaza printr-o perioada de vulnerabilitate in contextul achizitiilor, rulajelor, acumularilor de bunuri, investitiile si jocurile de noroc. Este ca si cum cineva doreste sa profite de voi si sa nu constientizati acest aspect. O perioada a tradarilor in plan financiar, unde riscati sa fiti escrocati, vulnerabilitatea din acest sector de activitate va poate dezmosteni sau lasa fara prorpietati in contextul in care ele trebuie sa va revina succesoral. Fenomenul mortii va fi pentru tot acest interval vizibil in jurul vostru prin decesul a mai multor perosane din jurul vostru, care sunt apropiate mai mult sau mai putin.

Balanta: Pentru intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie vulnerabilitatea la nivel asociativ va pune fata in fata in primul rand cu spectrul sentimental. Aici se vor consuma anumite aspecte care va nemultumesc si va fi o etapa in care Destinul va incearca consolidarea casniciei. Daca exista elemente de vulnerabilitate, divortul sau despartirile nu sunt altceva decat normalitati, cel mai extrem caz este sa va treaca in alta dimensiune partenerul. Faptul ca partenerul(a) va poate insela asteptarile sunt normalitati! Asociativitatea manageriala pot aduce complicatii voi ca nativi sa munciti mult mai mult si ceilalti sa priveasca, rezultatul final fiind renuntarea la o colaborare pe fondul nemultumirilor. Un proces va poate afecta si nu va cunoaste solutonare pana spre toamna.

Scorpion: Voi trebuie sa va menajati in sectorul profesional octava inferioara, adica cei care va mint, incearca sa va subtilizeze sau sa profite de voi datorita intuitiei native constientizati si nu ii veti lasa sa va strice planurile si proiectele. Ca unii vor sa va denigreze, ca anumite proiecte va pot fi furtae este cuvantul cel mai potriviti va trebui sa va aduca in prim plan o mai buna organizare in spectrul profesional. Sanatatea este un alt capitol si chiar daca nuantele nu sunt agravante evitati excesele de orice natura in intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie pentru ca este mult mai bine pentru voi. Altfel, dupa acest interval lucrurile si anumite afectiuni se pot activa pentru ca nu le-ati dat importanta! Miscarea si o mai buna vitaminizare va ajuta.

 

Sagetator: Elementele de procreere, persoanele insarcinate, raporturile si relatiile dintre parinti si copii vor cunoaste numite auspicii mai putin placute. Acestia din urma – copiii – pentru intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie va pot dezamagi, insela astepatrile ca si parinti. O cazuistica complexa se poate dezvolta daca nu sunteti aproape de copii vostri in calitate de parinte si de aici majoritatea consecintelor. O alta forma de manifestare consta in raporturile si relatiile sentimentale unde pot interveni idile care nu isi au rostul, nu va avantajeaza pentru ca, fie ca sunteti casatoriti sau nu, tranzitul Lunii Negre in sfera idilelor va poate dauna pentru ca nu stiti ceea ce se ascunde in saptele partenerului si riscul dezamagarii este crescut!

Capricorn: La voi totul are directa conotatie cu spectrul imobiliar, raporturile si relatiile cu familia si mebrii ei. Casa, caminul, imobilul, faptul ca inchiriati sau doriti sa tranzactionati, discutii si contradictii in plan sucesoral va dezavantajeaza atitudinea si formele de manifestare total contrare la care nu va asteptati chiar din partea mebrilor familiei extinse, implicit rude de la prima pana la ultima. Latura emotionala va este afectata pentru intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie si va trebui sa va eliberati de angoasa existentiala si toate gandurile, energiile negative din interior. Daca considerati ca un psihoterapeut va poate ajyta in aceasta perioada de vulnerabilitate, nu ezitati!!

   Varsator: Cand aduc in prim plan comunicarea, actele, inscrisurile si orice forma de manifestare prin scris sau vorbit, ultilizarea tehnologiei va trebui sa fiti mult mai conservatori si sa renuntati la anumite cote ale generozitatii pentru ca riscati sa va pierdeti printre explicatii. Mai mult intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie va aduce un dezechilibru in raporturile si relatiile cu fratii, surorile, cumnatii, cumnatele, verisorii, unchii, matusele, nu in ultimul rand vecinii vostri! Vor domina elementele de provocare din partea lor catre voi si acest aspect poate contribui la o forma de uzura care trebuie evitata. Trebuie sa aveti in vedere accidentarile fie ca sunt in trafic, se strica masina si nu este un interval bun sa schimbati autoturismul personal sau sa investiti in altul. Accidentarile organice si domestice primeaza si trebuie sa le evitati.

Pesti: Voi trebuie sa fiti atenti la tot ceea ce inseamna bunuri, finante, tranzactii pentru ca din dorinta de a-I specula pe cei din jur riscati sa va sapati singuri groapa. Stiti vorba de duh romaneasca, din punct de vedere financiar si nu numai “cine sapa groapa altuia, el insusi risca sa cada in ea”. Ei bine faptul ca speculatiile financiare va tenteaza sau ca doriti sa puneti stapanire pe anumite bunuri sub diferite forme mai putin “ortodoxe” va poate afecta! Aici trebuie sa nu mai ganditi ca aveti parte de castig fara sa depuneti un minim effort pentru ca in intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie riscati sa va inselati si universul va interveni dar nu in favoarea voastra, pentru ca a venit timpul sa fiti corecti! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *