Ecuatia si destinul lunii Octombrie’19, normalitate in plina desfasurare

In plan astrologic evenimentele nu vor debuta niciodata conform anului calendaristic sau perioadele lunare in plina desfasurare, pentru ca timpii dupa cum spunea cineva nu corespund si sunt cu totul alte criterii de departajare ale momentelor importante rezultanta evenimentelor fiind ca un secundar de ceas elvetian dar care ne indica cu totul alte intervale.
Dupa o luna Septembrie in care s-a propagat vizibil fenomenul mortii si din pacate lasand deoparte viata mea personala si tatal meu a intrat sub incidenta acestor evenimente, intr-un cuvant normalitate. Si pentru ca tot imi pomeneau mai multe persoane: “Cand ne spuneti si ceva de bine?” fara rautate, noi nu trebuie decat sa ne conformam unor timpuri deloc intamplatoare si experienta imi spune ca rolul si factorul coincidente chiar nu mai este intamplator! Evident ca atunci cand va apare binele il voi aduce in discutie pana una alta revenind la Luna Septembrie care a fost un precedent astrologic cu impact vizibil, nu s-a incheiat bine – calendaristic – si s-a declansat un nou interval din 28 Septembrie care avea sa aduca in opinia publica acidentarile, incidentele, evenimentele din trafic mai putin placute si tot ceea ce are legatura cu sectorul aspectelor stresante, implicit accidentarile organice sau tendintele suicidale, fenomene care aveau sa fie mediatizate la stiri!
Cu toate acestea luna octombrie si-a intrat in drepturi din data de 5 Octombrie a.c. si evident continuitatea va fi vizibila propagandu-se cu o intensitate si dinamica a ecuatiei astrologice pentru intervalul 8 – 20 Octombrie, perioada in care vor avea loc principalele transformari in bine sau rau depinde de nivelul de evolutie al fiecaruia…
O luna controversata care impune conform parametrilor astrologici, aspectelor si configuratiilor vizibile pana la finalul lui Octombrie atat la nivel de mapamond dar si evenimentele din Romania care nu se vor opri aici pentru ca – cu regret o spun – va trebui sa fim prudenti in trafic, sa avem in vedere accidentarile organice si fac trimitere la complicatiile din sfera sanatatii care ne vor lua prin suprindere. Evident ca nu intamplator luna Octombrie este un interval de tranzitie de la un an astrologic la celalalt si vom observa vizibil toate aceste perturbari, de la accidentarile izolate, colective pana la accidentarile in masa! O luna as spune de metamorfoza a tarii noastre si evident principalele evenimente majore din 15 Octombrie si pana la final de an 2019 nu va fi altceva decat o schimbare a traictoriei de pe un fagas existential al evenimentelor catre altul. “macazul” si trecerea vor fi cele mai importante evenimente si principalele actiuni in plina desfasurare contureaza profilul urmatorului an astrologic in care evenimentele din sfera politicului nu vor lipsi pentru ca aici va fi o revolutie dictat direct de Univers. Ca ne dorim sa recunoaste sau nu, ca politicienii, unii vor fi infranti de catre acesta si altii vor avea castig de cauza in urma actiunilor lor, totul independent de vointa acestora si se va intelege odata pentru totdeauna – sau cel putin asa ar trebui – ca Destinul desori nu sta in manile noastre si ca ne place sa ne “amagim” cu “liberul arbitru”.
Faptul ca de saptamana viitoare vor incepe vizibil in planul raporturilor si relatiilor internationale o deviatie prin noi sanctiuni si amenintari care vor veni catre factorii decizionali si de securitate din tara noastra, gafele din planul extern, schimbarile si problemele romanilor aflati dincolo de granite care aduc spre final de luna nuante vizibile, nu pot spune altceva decat ca sunt normalitati in plina desfasurare asa cum vor fi propagate si in planul international, pentru ca nu numai tara noastra se va confrunta cu schimbari majore! Asta daca fac referinta la Brexitul care urmeaza, strict din prisma ecuatiei astrologice, situatiile la nivel de Europa se vor amplifica si nu intamplator US au adoptat noi reglemetari cu EU.
Din punct de vedere al fenomenlor in plina propagare si au conotatie cu vremea, tranzitiile si scindarile de la o extrema la cealalta avremii dar si vremurilor ca o paranteza nu pot spune altceva decat ca asistam la “normalitate”. Evident ca multa lume se asteapta la o miscare seismica si fara a merge catre alte speculatii pentru ca sunt specialisti care au studiat si studiaza, nu pot contura in calitate de translator al simbolisticii din planul astrologic, evident vin si confirm asa cum am facut-o si anul trecut daca va mai aduceti aminte din “Constelatia Destinului” pasajul… “toamna la culesul strugurilor va fi….” si a fost in dimineata zilei de 28 Octombrie 2018, informatie care o aduceam in fata opiniei publice cu o luna inainte de evenimentul care a “panicat” oamenii. Acum fiecare cu exagerarile lui si temerile lui. Unii oameni duc altii nu si principalul aspect al acestei relatari nu are intentia de a aduce sau a genera panica. Un om practic gandeste: “Daca ar sti omul dinainte ce ar pati… poate s-ar feri!” Evident ca va avea continuitate forma de manifestare referitor la vreme si schimbari de la o extrema la cealalta! Ne putem astepta la temperaturile ridicate si la polul opus nu vor lipsi nici elementele aer, adica nu se exclude nici formarea unor vanturi tornadice spre sud-ul si nord-ul tarii.
Una peste cealalta, nici planul politicului nu va sta bine si toate subtilizarile din ecuatia schimbarilor politice din tara noastra nu vor fi altceva decat o incercare de expunere a fortei, replicilor acide, rupturilor si evident a mistificarii pentru ca Lilith este principalul factor declansator si indice al subtilizarii. Concluziile le trage oricine poate observa care citeste dincolo de randuri. Elementul scindare si schimbare, faptul ca motiunea adoptata aduce schimbarea, caderea si derularea unui inceput anevoios, aceste elemente au mai fost prezente in anii 1977, 1990, 2007 si iata ca dupa ceva timp vom intra intr-o noua etapa a lui uranus care nu iarta si nu sta la discutii nici cu elementele de subtilizare. Si daca remeroma atenti la evenimentele din anii 1977-1978, 1989-1990, 2006-2007 cred ca ne putem da singuri raspunsurile la intrebarile noastre existentiale.
Evenimentele din planul politicului care vor fi vizibile acum, practic pot trage un semnal de alarma cand peste harta natala a Romaniei ca ecuatie astrologica va aduce o subtilizare mult mai mare odata cu tranzitul lunii negre prin casa presedintilor si probabil ca nu intamplator acesta incepe din 08 Moiembrie a.c. o zi cu un simbol si semnificatie aparte in ortodoxie, doar un element de coincidenta!
In orice caz luna octombrie va fi pana la finalul ei un interval in care independent de vointa multora Destinul va decide chiar daca evenimentele in desfasurare vor fi posibile prin interventiile oamenilor, pentru ca acestia sunt principalii factori declansatori si pentru ca da, logic… asa lucreaza Universul.
Fenomenul de luna plina va aduce scindarea din planul politicului incepand de saptamana viitoare mai concret data de 8 Octombrie si propagarea in acelasi timp a unei miscari seismice care poate fi resimtita dar care nu va perturba deocamdata buna functionare a sitemelor din Romania, unii si pot face culesul strugurilor si traditionalul “tulburel” cum este definit in popor linistiti. Asta nu inseamna ca vom scapa de cutremurul care va avea loc cu siguranta in sfera politicului. De ce ma repet? Pentru ca lucrurile asa sunt pozitionate in plan strict astrologc si ca de fiecare data, raman la afirmatia mea de cand ma cunosc: “Politica in opinia mea este acea femeie usurateca langa care nu am ce cauta”.
Va fi o luna de continuitate si cu aspectel vizibile, aici se pare ca nesolutionadu-se toate nuantele din sistemul medical, spitale, medici, cadre medicale sau oameni care au legatura cu acest sistem, se vor descoperi alte elemente de nefunctionabilitate, rata imbolnavirilor va fi mult mai crescuta si in acelasi timp neregulile care vor dicta independent de vointa acestora. Pentru ca va fi pana la finalul ei, o luna in care arestarile, retinerile si nauntele in care elementele de lege, ordine, justitie sunt in plina desfasurare si continua.
Un alt element important va fi propagarea focului ca si element, evidentierea in planul si conectivitatea a ceea ce spuneam si pentru luna Septembrie care tocmai s-a incheiat si de astazi intram intr-o noua etapa, poate aduce in prim plan un nou eveiment care sa aduca in fata opiniei publice nemultumirea astfel incat de la un eveniment si pana la formele de protest sa se produca ad-hoc.
Dincolo de toate aceste forme, ecuatii si vibratii astrologice, noi ceilalti va trebui sa ne mentinem calmul si sa nu dam curs provocarilor venite intr-o luna a mistificarii, subtilizarii si manipularilor la care vom asista.
Pentru ca in aceasta luna nu va fi altceva decat vointa Destinului la care vom asista neputinciosi si extremele nu ar face altceva ca forma de manifestare decat sa ne “zdruncine” si mai mult. Vom traversa un interval cu un impact major pentru perioada 8 – 21 Octombrie dar cu siguranta vom fi capabili si acesta este pentru unii elementul de bine, pe care il vom gestiona cu maturitate, responsabilitate si va mai trebui ceva simt civic, pentru ca multe in luna Octombrie vor iesi la suprafata… O luna si un interval in care ne vom mai confrunta cu fenomenul mortii si in care nume sonoare isi vor croi drumul spre Lumina, insa mult mai descrescut in intensitate, cu toate acestea nimeni dincolo de statut, functie sau rang nu poate sfida o lege nescrisa a Universului si tainele lui- JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *