Eclipsa de Soare si Previziunile Saptamanii 14 – 20 Decembrie 2020

Eclipsa de Soare si simbolistica ei din ecuatia astrologica o unitate de masura care amplifica problemele la nivel international si un inceput al anului 2021 conflictual la nivel de mapamond.  O etapa nu numai de blocaj si forma limitata de manifestare la nivel de evolutie. Practic cel mai important detaliu al acestei configuratii ca si ecuatie astrologica interesanta si deloc intamplatoare, va aduce acele schimbari din planul international care vor afecta cele cinci continente de la inceputul anului si pana la finalul lui 2021.

Viziunea gresita asupra spiritualitatii, riscul degenerarii organice cu o alta forma contagioasa dincolo de virusul actual, conflictele la nivel international care vor conduce la reampartiri teritoriale si exploatarea anumitor tinuturi. Lipsa hranei si deficitul din planul financiar dar si riscul fenomenelor meteorologice severe de la eruptiile vulcanice una dupa alta, inundatiile care vor fi vizibile, cutremurele de pamant in cresterea magnitudinilor, descrie o etapa pe care oamenirea va dori sau nu? Cel putin va trebui sa se confrunte cu realitatea. Faptul ca suntem intr-o directie mentala total gresita si fantasmagorica, tratarea cu superficialitate si intr-o directie iluzorie a unui mental afectat despre realitatea actuala din jurul nostru, genereaza o perioada dificila care va trebui sa ne dea de gandit la toti. Privatiunile care vor veni dincolo de relglementarile actuale, discrepantele si problemele energetice, lipsa apei in anumite locuri ale Terrei vor genera starea de instabilitate afectivo-emotionala la nivel planetar.

Eclipsa din constelatia Sagetator nu vine decat sa reflecte acea directie gresita care s-a consumat in ultimii 80 de ani si ca de fiecare data asistam neputinciosi la adaptarea care inca nu s-a incheiat avand ca precedent raspandirea actualui virus si agresivitatea lui. In conditiile si contextul in care o parte dintre parerile fantasmagorice si iluzorii ale oameniriinu au facut altceva decat sa ne indice ca nu ne-am invatat lectia si consecinta vizibila se va manifesta fara sa mai aduca in prim plan factorul si rolul liberului arbitru dupa cum vehiculeaza ceilalti…

Nu intamplator ultima Eclipsa de Soare se va resimti in planul fiecaruia dintre noi in egala masura si asta in functie de configuratiile pentru fiecare zodie si ascendent in parte, casele si semnele astrologice. Va fi o reconfigurare cu trecutul in sensul ca anumite ganduri, amintiri, actiuni ne pot afecta si deturna de la adevaraturile teluri ale momentului prezent. In consecinta va trebui sa ne ghidam mult mai bine planul actual si mentalul sa fie folosit in si catre constructivitate cu planuri pentru viitorul apropiat. Anumite blocaje independente de vointa noastra ne pot duce cu gandul sau provoca stari de apatie, semidepresie, blocaj afectivo-emotional. Confuzia si faptul ca nu ne regasim, tendinta de a face comparatii cu evenimentele anilor trecuti in care nu ne-am regasit in fata aspectelor problematice care planeaza in jurul nostru acum determina tendinta de a avea o atitudine negativista ce va trebui eliminata din planul mental.

Astfel vor trebui cultivate optimismul, gandirea pozitiva, regasirea propriei fiinte chiar si in contextul situatiilor apasatoare din jur, care ne macina, de altfel o optica necesara daca se doreste trecerea la o stare de liniste emotionala care sa confere vibratia si gandirea constructiva pentru ca altfel riscam sa fim proprii nostri inamici din punct de vedere mental. Aspectele gandirii negative si starile de nervozitate de la cei mici si pana la persoanele adulte chiar daca afecteaza se recomanda activitatile de recreiere si  in spatiile aerisite, mediile naturale de unde sa ne incarcam benefic.

Principalele tranzite ale Saptamanii 14 – 20 Decembrie a.c. vor fi ale planetei Venus in Sagetator din a doua parte a saptamanii, Soarele care va tranzita constelatia Capricorn si tranzitul plnetei Saturn care va ajunge cu pasi marunti dar siguri in constelatia Varsator, nu intamplator… de unde va genera o serie de blocaje la nivelul neurovegetativ, neuronal, exprimare sau forma de manifestare individuala, progresul care risca sa se blocheze independent de vointa noastra si oricat am incerca sa ne debarasam de mentalitatile rigide se pare ca nu vom reusi in totalitate si ca doar persoanele, entitatile evoluate, persoanele pregatite pentru vremurile acestea vor vedea altfel lucrurile, evenimentele si intamplarile din jur ca o transformare pentru cei mai multi neplacuta. Asta pentru ca la nivel international libertatile de miscare vor fi blocate, fapt vizibil in jurul nostru acum. O etapa in care evolutia planetei Saturn infraneaza insa voi reveni cu acest aspect intr-un material viitor in care voi trata consecintele evolutiei si directiile gresite impuse de ecuatia astrologica.

Pe de alta parte de suferit va avea sectorul energiei materiale, achizitiile, lipsurile sau blocajele care vor amplifica independent de vointa multora gandirea pozitiva pentru ca totul are legatura cu energia materiala si fiecare problema de aici incepe.

foto: B1Tv

Luni va fi o etapa de focusare bine determinata si vom avea potentialul si resursele necesare pentru a ne solutiona aspecte importante din jur si este recomandat sa ne facem planurile pentru un ciclu lunar de 29 zile. Marti, Miercuri si prima parte a zilei de Joi incapatanarea, rigiditatea, faptul ca orgoliile ne vor depasi si asteptarile nu vor fi pe masura ne pot conferi starea depresiva sau negativista in plan emotional. Din a doua parte a zilei de Joi, Vineri, sambata si Duminica nevoia de a explora, originalitatea si invetivitatea in activitatile zilnice ne confera noi perspective pentru viitorul apropiat!

Un aspect vizibil care va determina in aceasta Saptamana 14 – 20 Decembrie a.c. un aspect al schimbarii de mentalitate datorita unui fenomen produs la nivel international si care va fi generat de catre Eclipsa de Soare. Riscul unei ingrijorari majore cum a fost la inceputul anului 2020 tot ca fenomen al accidentarii in masa aidoma izbucnirii virusului insa tendinta in acest plan va schimba viziuni si moduri de abordare. Acidentarea in masa va fi vizibila si consecintele care se vor vedea in timp va marca planul evenimentelor sociale, nu intamplator un incident de natura radioactiva sau contagioasa printre altele dincolo de eruperea unui vulcan.

Configuratiile vor trebui tratate ca atare si fiecare va trebui sa ne focusam in directiile de gandire constructiva si evolutie dincolo de toate configuratiile negative ale momentului!

foto: is-astrology-real

Pentru nativii Berbec si persoanele cu ascendentul in acest sem va fi o saptamana in care eclipsa de Soare aduce o stare de agitatie grefata pe blocajele financiare, mai mult noptile nedormite datorita grijei asupra zilei de maine si de aici disconfortul pe timpul noptilor din prima parte a saptamanii. Marti, Miercuri si Joi va dedicati treburilor prin casa pentru persoanele aflate la pensie si pentru ceilalti nativi va incapatanati la locul de munca desi ar fi bine sa va folositi constructiv energia. Catre finalul saptamanii sunteti mai degajati in activitatile de recreere si in aer liber. Deplasarile si comunicarea indiferent de formele ei va aduc linistea!

Taur si persoanele cu ascendentul in acest semn manifestati crize la nivel de propria identitate si este indicat sa va indepartati de gandirea negativa, pesimist, nu este indicat in contextul eclipsei de Soare sa va inecati amarul in alcool sau alte activitati care sa va amplifice gandirea negativa. Fenomenul mortii mult mai crescut in jurul vostru care va creste gradul de anxietate! Luni aveti grija in tot ceea ce reflecta cheltuielile, operatiunile financiare, aspectele procesuale nesolutionate. Marti, Miercuri si Joi va regasiti resursele in jurul vostru, sunteti in echilibru cu aspectele din planul profesional, raporturile si relatiile cu superiorii!

Gemeni si pentru persoanele cu ascendentul in Gemeni indicat este sa aveti in vedere latura asociativitatii pe toate planurile. Atat in sectorul sentimental unde discutiile risca sa scape de sub control. Sectorul managerial unde va trebui sa aveti in vedere parteneriatele si contractele in derulare care pot fi amanate circumstantial. Procesele care pot fi amanate sau pierdute in functie de rolul si implicarea pe care o aveti. Marti, Miercuri si Joi sunteti preocupati de tot ceea ce inseamna achizitii financiare, materiale, bani, tranzactii si nu in ultimul rand va trebui sa reduceti cheltuielile inutile daca doriti sa fiti relaxati. Spre finalul saptamanii va ingrijoreaza anumite aspecte din jurul vostru si problemele profesionale.

Nativii Rac si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal eclipsa de Soare le poate aduce o intarziere sau blocaj in depistarea unei afectiuni in prima zi a saptamanii. Nu intamplator starea de sanatate Luni poate suferi cateva complicatii si va trebui sa aveti grija la gestionarea energiei chiar si in activitatile profesionale. Marti, Miercuri si Joi sunteti preocupati de spectrul sentimental si parteneriate manageriale in general acolo unde chiar daca oamenii din jurul vostru nu va sunt aproape trebuie sa va descurcati singuri. Catre finalul saptamanii este indicat sa va gasiti linistea interioara pentru ca unele evenimente din jur va va creste gradul de anxietate Vineri, Sambata si Duminica!

Pentru Leu si persoanele cu ascendentul in acest semn eclipsa de Soare va marcheaza in raporturile si relatiile cu cei mici. Indiferent de varsta lor, copiii se pot confrunta cu anumite aspecte problematice si care ca parinti va incorseteaza in activitatile de zi cu zi! Marti, Miercuri si Joi aspectele de ingrijorare in planul profesional va determina sa luati atitudine insa ceea ce trebuie sa cunoasteti, faptul ca o schimbare, exacerbarea orgoliilor si a incapatanarii va poate face pierdant sau sa va blocheze colaborarile din latura profesionala! Atentie la deciziile pe care le luati, pentru ca o supriza neprevazuta vi se pregateste in mod special pentru nativii care is gestioneaza singuri afacerile.

Fecioara si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal, sunteti incercati emotional! Eclipsa de Soare vine si sa amplifica agitatia, starile sufletesti de negativitate, incorsetarile la nivel individual, implicit raporturile si relatiile cu ceilalti membri ai familiei. Va trebui in mod express sa aveti in vedere cum incepeti saptamana Luni, pentru ca cineva de langa voi se va confrunta cu probleme. Marti, Miercuri si Joi nu va bazati pe speculatiile de moment pentru ca pierdeti datorita incapatanarii si orice investitie nu aduce rezultatele dorite. Vineri, Sambata si Duminica sectorul profesional va cunoaste cateva modificari si rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Nativii si persoanele cu ascendentul in Balanta vor trebui sa se gestioneze in planul comunicarii, documentele care pot aduce o serie de aspecte problematice din prima zi a Saptamanii 14 – 20 Decembrie a.c. Va trebui sa aveti grija la deplasarile pe care le efectuati atat pe jos pentru ca exista riscul unor accidentari de la cele domestice pana la cele din trafic usoare. Importante sunt raporturile si relatiile cu vecinii unde trebuie sa mentineti un echilibru. Marti, Miercuri si Joi aspectele principale au conotatie cu problemele din interiorul caminului, sunteti preocupati de solutionarea in plan imobiliar ale unor aspecte importante.

Scorpion si nativii cu ascendentul in acest semn zodiacal in care eclipsa de Soare le vor aduce in prim plan o realizare in plan financiar, mai mult din a doua parte a saptamanii tot ceea ce inseamna investitii, castig, echilibru din planul energiei materiale se vor manifesta la orizont si vor determina o stare pozitiva. Marti, Miercuri si Joi se intrevad solutionarea anumitor aspecte importante care au conotatie cu actele, inscrisurile, forma comunicarii bine aspectata in toate nuantele ei, dialogul si echilibru care evidentiaza faptul ca incapatanarea va avea un rol constructiv. Pe de alta parte realizarile si continuitatea din sfera profesionala care vor fi duse la indeplinire principalele obiective!

   Sagetator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal vor avea o transformare la nivel de proprie persoanlitate, evolutie si reconfigurarea unor elemente din trecut aici si acum, in momentul prezent care ii determina sa se focuseze mult mai bine in activitatile de pe tot parcursul Saptamanii 14 – 20 Decembrie a.c. Marti, Miercuri si Joi evolutia pozitiva din punct de vedere financiar ceea ce va motiveaza in continuitatea planurilor si proiectelor din viitorul apropiat. Cu cu toate astea in sectorul profesional va trebui sa aveti in vedere raporturile si relatiile cu oamenii, colegii din jur si modul in care va demarati anumite proiecte pentru ca unii va vor privi cu invidie.

Capricorn si persoanele cu ascendentul in Capricorn se regasesc sub impactul eclipsei de Soare care le poate aduce o solutionare in planul si sectorul santatii! Luni dar si prima parte din saptamana se observa o revenire din toate punctele de vedere astfel incat Marti, Miercuri si Joi tot ceea ce tine de realizarile voastre va interpun in situatii favorabile insa va trebui sa eliminati gandirea negativa si tot pesimismul de care dati dovada! Tranzitul lui Saturn in casa energiei materiale de la finalul saptamanii va pot aduce in prim plan probleme financiare si constientizarea unei etape care va veni cu lipsuri ceea ce va poate conduce catre o stare regresiva la nivelul evolutiv.

Varsator si nativii cu ascendentul in acest semn zodiacal eclipsa de Soare va determina sa constientizati ca oamenii din jurul vostru si tot ceea ce inseamna raporturile si relatiile socio-umane au fost afectate in ultima perioada. Deloc intamplatoare toata aceasta forma de manifestare si din a doua parte a saptamanii va trebui sa va conservati energia pentru ca va urma o etapa de 29 zile in care energetic o sa va resimtiti si de aici unele complicatii ale starii de sanatate pe care va trebui sa le aveti in vedere, important este ca aspectele nu sunt atat de apasatoare incat ele sa nu cunoasca solutionare. Calatorii, deplasari si faptul ca sunteti preocupati de problemele unui membru al familiei voastre.

Pesti si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal eclipsa de Soare din prima zi a saptamanii Luni si pana in ultima ca forma de manifestare va va aduce solutii in sectorul profesional si nu numai! De aici dinamismul vostru insa trebuie sa invatati lectiile corectitudinii pentru ca daca o sa va ganditi doar la speculatii de moment aveti de pierdut si riscati in viitor ceva sa se blocheze sau sa nu functioneze cum trebuie. Crizele la nivel de proprie identitate, autointoxicarile si alte elemente importante va poate cauza probleme de sanatate pe care va trebui sa le luati in calcul. De la finalul Saptamanii 14 – 20 Decembrie a.c. sectorul sanatate va fi afectat de lectiile planetei Saturn. – J.B.

 

One thought on “Eclipsa de Soare si Previziunile Saptamanii 14 – 20 Decembrie 2020

  • 12 December 2020 at 10:28 pm
    Permalink

    Mulțumesc JB pentru predicții și atenționări. Sănătate și linește sufletească să ai tu și fam ta ❤ Aștept cu nerăbdare materialul următor. Numai bine la toți 💥💥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *