Despre mine

Licentiat in psihologie cu o activitate vasta ca astrolog, psiholog, medium si consilier. Dedicat studiului si cercetarii stiintifice prin metodele de analiza, statistica si observatie in domeniul astrologiei din Septembrie 1991.
Din anul 2003 si pana astazi, am contribuit cu peste 47.000 de consilieri si discutii, conferinte alaturi de oameni si problemele lor. Cu o implicare activa in comunitatea din care fac parte… atat in tara cat si Marea Britanie, dincolo de nationalitate, etnie sau apartenente religioase. In activitatea mea de astrolog, am ajutat si sustinut mai multe cazuri sociale prin implicare activa dar si actiuni de caritate.
Realizator de emisiuni Tv, creative writer in mediul on-line… Est Tv, Stirile Kanal D.ro, Wowbiz.ro, DC News si nu numai sunt doar cateva repere la nivel national. Activitatile din Marea Britanie si participarea efectiva intr-un context dificil in sprijinul autoritatilor prin implicare civica au dus la invitatia din partea autoritatilor britanice de a ne intalni la Palatul Westminster in Aprilie 2017.
Se pot spune mai multe si cu toate acestea va las in compania www.ioanburculet.ro pentru a va elucida in cele din urma singuri.
Totul sub marca astrolgie sociala si personalizata – individuala –pentru voi!