Despre mine

Licentiat in psihologie cu o activitate vasta in astrologie, psiholog, medium si consilier. Dedicat studiului, cercetarii stiintifice, introspectiilor si investigatiilor psy, utilizand metodele de analiza, statistica, observatie in domeniul astrologiei din Septembrie 1991.

Din anul 2003 si pana astazi am contribuit cu peste 55.000 de consilieri, discutii, conferinte alaturi de oameni si problemele lor. Cu o implicare activa in comunitatea din care fac parte; atat in tara cat si United Kingdom pentru ca dincolo de nationalitate, etnie sau apartenente religioase cu totii suntem oameni.

In activitatea mea de licentiat in psihologie, medium, astrolog am sustinut si ajutat in mai multe cazuri sociale prin implicare activa, actiuni de caritate, consilieri gratuite, voluntariat in institutiile de specialitate ca psiholog pe teritoriu Romaniei dar si in afara ei!

Realizator de emisiuni tv, scriitor atat in mediul on-line si nu numai. Principalele emisiuni: “Constelatia Destinului” – EST Tv, “Detectiv de Paranormal” – Kanal D WOWBiz; “Previziunile lui John” – EST Tv; seria de articole si emisiuni on-line DC News si nu numai sunt doar cateva repere despre activitatea mea din Romania. Activitatile din Marea Britanie si participarea efectiva intr-un context dificil in sprijinul autoritatilor prin implicare civica au dus la invitatia din partea autoritatilor britanice de a ne intalni la Palatul Westminster in Aprilie 25, 2017.
Se pot spune multe dar “Vorbaria multa, saracia omului!” prefer faptele in locul vorbelor! 

Sa va fie placuta sederea in incurisiunile voastre internautice alaturi de websiteul: ioanburculet.ro – Constelatia Destinului; totul sub marca astrologie, evenimente, spiritualitate, mediumitate si vindecare pentru voi toti!