Decizia suspendarii cursurilor o ecuatie si coincidenta astrologica?!?

Daca ne gandim la dinamica astrologiei si importanta ei in anticiparea evenimentelor din viitorul apropiat sau cel indepartat, va trebui sa tratam logic ca de fiecare data, toate ecuatiile astrologice de moment sau cele mai importante care pot aduce suportul informational fiecaruia dintre noi, atat la nivel individual dar si in tot ceea ce inseamna evenimentele mai mult sau mai putin majore.

Primul exemplu pe care voi incerca sa il expun este momentul in care autoritatile prin deciziile lor din sedinta de guvern si mobilizarea pentru prevenirea imprastierii in randurile populatiei a virusului covid 19, aspect care nu a fost intamplator de ce credeti ca s-a derulat Luni 9 Martie a.c. In plan astrologic fenomenul de luna plina in constelatia Fecioara, semn zodiacal in analogie cu a VI-a casa a carei simbolistica ne indica spectrul sanatatii  avea sa se produca la ora 7:47 pm. Ora in jurul caruia s-a luat aceasta decizie si nu numai.

Momentul de luna plina s-a consumat in casa a 3-a ceea ce inseamna comunicarea. Mai mult, deciziile care puteau fi luate in urma unor sedinte, intruniri si care sa reglementeze prin documente sau hotarari de guvern un aspect punctual care avea sa aduca in prim plan sanatatea. Ceea ce s-a si intamplat ulterior, ora si momentul anutului mediatizat nu o mai putem defini coincidenta! Ori nu intamplator majoritatea efectelor vizibile au inceput ca forma de manifestare in societate, intr-un interval bine delimitat 5 Martie a.c., apogeul evident fiind Luni 9 Martie a.c. si ulterior nuantele au avut continuitate cu insiruirea evenimentelor pe care fiecare dintre noi le-a putut viziona la stirile nationale pana astazi.

Coincidenta sau nu? Atunci cand vorbim de un fundament matematic asa cum il contine studiul ecuatiilor astrologice si simbolistica acesteia, Universul s-a focusat prin configuratia lui atat de bine incat seria si deciziile care nu s-a incheiat aici, pentru ca a fost vizibila forma de continuitate si pentru intervalul 5 – 14 Martie a.c. Evident ca situatiile nu se vor incheia aici si nu intamplator deciziile, comunicarea, deplasarile referitor la persoanele care se intorc din afara granitelor Romaniei, aveau sa fie unele dintre aspectele principale in care autoritatile aveau sa intervina. Starea santatii, sistemul mai mult sau mai putin deficitar, atitudinea ofiterului MAI in rezerva care si-a infectat propria familie si inchiderea primariei capitale sunt doar cateva aspecte care puteau fi deslusite cu usurinta din studiul fenomenului de luna plina focusat in constelatia Fecioarei!

Ca si un element de confirmare, nu intamplator la 2 zile dupa apogeul acestui fenomena fost si prima miscare seismica de 4 grade si ulterior in a 3-a zi forma de manifestare 4,5 grade pe scara Richter care s-a manifestat, nu intamplator dupa intensitatea lunii pline in constelatia Fecioara. Sa nu uitam ca in 31 Ianuarie 2020 fenomenul de luna plina dupa cele 3 zile a adus acea magnitudine de 5,4 pe scara Richter Luna Martie in esenta sa avea sa fie mai protejata si nu se putea depasi o magnitudine de 5,7 cel mult. Asta pentru ca tot spunea cineva ca seismele nu pot fi prevazute! Astrologia infirma acest gen de afirmatii.

Concluzionand, aspectele in plan astrologic contribuie in sfera informationala cu fundament matematic la tot ceea ce am putea defini preventie, mai mult ne aduce informatia spatio-temporara in momentul declansarii unor evenimente majore. Evident ca intervalul lunii Martie avea sa fie unul dificil, aspectele nu s-au incheiat aici si chiar daca vor exista unele momente de “echilibru” sau dinamica descrescuta in intensitate din 27 Martie a.c. nuantele se vor duce intr-o cu totul alta directie si o importanta in studiul evenimentelor viitoare din luna Aprilie 2020 care va aduce un blocaj si o situatie mult mai accentuata din multe puncte de vedere. J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *