De ce Donald Trump va fi castigator in alegerile din United States of America?

Din punct de vedere astrologic Donald Trump nu este altceva decat Gemeni cu ascendentul in semnul zodiacal Leu, chiar daca ecuatia ne prezinta un ascendent pe cuspida! Mai mult decat atat daca ar fi sa ne raportam la cariera lui de-a lungul vietii, acest om a avut rezultatele cele mai bune atunci cand s-a asteptat mai putin. Orice plan, programare sau planificare avea sa fie dezamorsata de ecuatia destinul in sine, lectii pe care nativul avea sa le invete de-a lungul vietii! Conjunctia Soare – Nodul Destinului – Uranus pozitionata cum nu se poate mai bine a conferit de-a lungul vietii o ascensiune poate pentru unii fragila, insa pentru el ca nativ Gemeni urcusurile au fost fara prea multe probleme pentru ca destinul a dictat in cele din urma ascensiunea atat in planul managerial si al business man-ilor. Faptul ca acest aspect care la prima vedere nu confera un echilibru, dupa varsta de 45 ani evenimentele din viata lui Donald Trump au luat o alta intorsatura si toate au avut directionarea independent de vointa lui!

foto: BBC

Stilul incisiv atat in comunicare unde au fost cateva deficiente chiar in primii ani de viata, ulterior s-au mai reglat au adus in prim plan o forma de manifestare total atipica, conform semnului zodiacal, insa cu toate acestea si protectia providentiala avea sa fie pe masura, fara ca nativul sa se astepte. Si daca ar fi sa rememoram anumite aspecte din trecutul evolutiei lui Donald Trump, intotdeauna si-a lasat adversarii in spate chiar si atunci cand toate evenimentele din jurul lui duceau catre spectrul pierdantului. Ei bine Uranus avea sa ii aduca pe ultima suta de metri solutionarea si gestionarea unor crize de moement la care nimeni nu se astepta si, evident asa vor sta lucrurile si principalele aspecte din jurul lui si de acum incolo!

Norocul avea sa ii surada in anul 2016, atunci cand in ecuatia astrologica independent de vointa lui Uranus avea o conjunctie perfecta cu spectrul profesional si dincolo de simbolistica astrologica, acesta intr-un sens de constructivitate astrologica, atunci cand nu se astepta nimeni, l-au propulsat in varful piramidei evolutive aducandu-i pozitia de al 45-lea presdinte al Statelor Unite ale Americii! Ecuatia era cat se poate de vizibila si ulterior speculatiile care au facut valva imediat dupa alegeri pe continentul american.

Desi mult mai dificil anul 2020 de la inceputul lui, un an astrologic care avea sa il puna in posturi mai greu controlabile! Mai mult decat atat, faptul ca erau vizibile anumite dezavantaje, vulnerabilitati si calcule in care “socoteala de acasa nu se potrivea cu cea din targ”, astfel incat si ascensiunea dificila si cu multe etape care in loc sa il urce in top, contrariul aveau sa ii aduca pe el in postura pierdantului… Ei bine dincolo de toate incercarile independente de vointa lui si campania de defaimare care se vedea in ecuatia astrologica. Adica ca si cum cineva ar dori sa iti traga covorul de sub picioare fara ca tu ca individ sa iti dai seama, acest aspect nu va reusi pentru ca dincolo de dorinta oamenilor si vointa unui destin marca Donald Trump isotira se va repeta identic cu ceea ce s-a intamplat in anul 2016 atunci cand si-a castigat mandatul prezidential in conformitate cu legile universului, ecuatia astrologica si aspectele de destin inca de la moementul nasterii. Pentru ca daca, orice astrolog ar fi stat de vorba cu mama lui imediat dupa moemntul nasterii i-ar fi spun calm, senin si cu zambetul pe buze: “Fiul tau va ajunge departe pentru ca asa doreste sa se interpuna universul, vibratiile lui si destinul in cele din urma.

O etapa desi dificila si dupa o lupta stransa dincolo de “pseudostiinta” cum definesc unii astrologia! Desi nu este chiar asa, ecuatia si calculele in sine demonstreaza contrariul. Cel mai important aspect al zilei in care America voteaza, dincolo de ecuatia astrologica United States of America va avea al 46-lea presedintele nimeni altul decat Donald Trump! De ce? Simplu! Intalnirea dintre Luna si Nodul Destinului in sectorul casei a X-a care aduce recunoasterea in planul carierei si o etapa in care aceasta configuratie astrologica se suprapune peste Soarele si Nodul Destinului din momentul nasterii, coroborate cu celelalte aspecte ale ecuatiei astrologice, independent de vointa lui ii va aduce succesul! – J.B.

One thought on “De ce Donald Trump va fi castigator in alegerile din United States of America?

  • 11 November 2020 at 4:04 pm
    Permalink

    Oare să fie posibilă o răsturnare de situație ? Să dea Dumnezeu și astrele să ai dreptate J.B. O săptămînă liniștită și mulțumesc pt informație ❤💥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *