Cutremurul din Marea Caraibilor normalitate sub impactul configuratiei care a inceput din 27 Ianuarie’20

Debutul anului 2020 nu avea sa fie unul dintre cele mai bune ecuatii la nivel de mapamond. In plan astrologic pe langa celelalte configuratii de moment si ecuatia astrologica care avea sa se defineasca din 27 ianuarie a.c. in aceasta directie, nu au facut decat sa fie confirmate prin cateva evenimente care au marcat prin declansarea lor si care deja s-au produs! Ultimul dintre acestea fiind cutremurul din Marea Caraibilor cu o magnitudine semnificativa – 7,4 – cea mai mare de la startul pentru acest an, in apropiere de Cuba.

In mod similar si pe aceiasi ecuatie astrologica dar si configuratiile anului 2011 care aveau sa aduca accidentul de la centrala Fukushima – Japonia – urmat de valul urias care la vremea respectiva a dus la un numar mare de victime. Cu toate acestea, nu intamplator saptamana trecuta am publicat din arhiva un articol care avea sa sublinieze importanta unui tranzit, deloc intamplator, care prin amploarea lui dincolo de agresivitate, conflicte armate, moartea prin elementul foc si folosirea dronelor, cazuisticile din tara si evident incidentele aviatice in care am descris ca majoritatea vor fi militare dar si numarul incidentelor in care au fost implicate elicoptere chiar de la inceputul anului si le prezentasem intr-un alt material la finalul anului 2019 avea sa duca in directia cu tot ceea ce s-a si intamplat imediat din 5 ianuarie a.c.

Studiul comparativ, statistica, dincolo de metoda observatiei, pentru ca in baza acestui aspect fundamental se ghideaza astrologia si ecuatiile ei, simbolistica principala in contextul evenimentelor si nu numai, conduc catre acele configuratii care ne pot da raspunsuri la intrebari si evident duc nu la “ghicirea viitorului” asa cum considera unii, ele converg la constatatrea unor parametri pe care ca astrolog evident ca ai nevoie de mai multe abilitati dincolo de calculele matematice si nu numai. Cel mai important element care ar trebui sa caracterizizeze un astrolog nu este tehnica, dimpotriva ea poate conferi raspunsuri necoerente…  inspiratia este calitatea fundamentala pe care orice astrolog trebuie sa o aiba pentru acuratetea si pronosticarea cat mai aproape de realitate a principalelor evenimente importante, atat din viata unui individ dar mai ales la tot ceea ce are legatura cu evenimentele din spatiul nostru!

Cutremurul care a avut loc in aceasta seara si care poate fi urmat de valul tsunami confirmat prin alerta de tsunami este doar inceputul unei noi etape cuprinsa in perioada 27 Ianuarie – 21 octombrie 2020. Evident ca si cutremurul de zilele trecute care a avut loc in Turcia s-a propagat sub incidenta aceleiasi ecuatii astrologice, matrice fundamentala conferita de Univers la un moment dat ca si in contextul evenimentelor care s-au evidentiat in perioada 23 – 17 Decembrie 2011.

Nu intamplator, ecuatia astrologica din 24 ianuarie a.c. avea sa aduca in prim plan un alt aspect important, pericolul unei contaminari radioactive sau propagarea unei maladii dincolo de specificul ei, ceea ce s-a si intamplat in China, evidentiindu-se incidentele din provincia Hubei. Acestea si nu numai, sunt doar cateva aspecte care practic dincolo de previzibilitate, asa cum ma intreba cineva la un moment dat: “Si ce-i de facut? Ele se intampla… nu putem face nimic!” Ba da completez eu. Le putem descreste in intensitate fiind informati si actionanad individual pentru noi si cei apropiati noua.

Anul 2020 va marca unul dintre inceputurile care poate speria la prima vedere insa tinand cont ca evenimentele de genul se vor mai repeta, nu ne ramane altceva de facut, decat sa asistam cu totii la forma de manifestare a unui univers si matricea lui aflati intr-o permanenta schimbare in care cheia este… adaptabilitatea! J.B.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *