Cutremurul din Japonia, tsunami si efectele planetei Uranus in zodia Berbecului

Un alt aspect interesant care s-a consumat in anul 2011, mai concret luna Martie, m-a determinat sa republic configuratiile de atunci si efectele acestora pentru ca aproximativ efectele planetei Uranus in constelatia Berbec au adus schimbari majore in lume pe parcursul celor aproximativ 9 ani de tranzit si nu intamplator a debutat cu o serie de nuante mai putin placute daca ne gandim la tot ceea ce a insemnat valul tsunami din Japonia sau interventiile ONU din Libia si nu numai. Cu toate acestea sa nu uitam ca valul tsunami s-a produs la vremea respectiva datorita dezastrului de la centrala Fukushima, una din consecintele elementului foc si nu numai!

   Cutremurul din Japonia si efectele planetei Uranus in zodia Berbecului

“Un moment inportant care tocmai s-a desfasurat in acesta saptamana a fost intrarea planetei Uranus dintr-un semn de apa intr-un semn de foc. Mai concret Uranus a parasit semnul zodiacal Pesti si a intrat din 12 Martie 2011 in semnul zodiacal Berbec. Un eveniment firesc care are loc la aproximativ 83 de ani. Bineanteles ca intrarea lui intr-un semn zodiacal de foc cum este cel al Berbecului are influenta pe toate meridianele globului.

Auzind in ultima perioada multe speculatii si dezbateri aprinse pe tema cutremurului produs in Japonia m-am gandit sa lamuresc din punct de vedere astrologic cateva aspecte. Mai toata lumea este panicata intr-un grad mai mare sau mai mic si pe buna dreptate nu ne-am dori sa avem parte de astfel de evenimente. Totusi ceea ce se intampla este normal si la un moment dat se leaga de teoria ciclicitatii. Astfel, ceea ce s-a intamplat in Japonii era de asteptat. Fiecare tara are o astrograma particulara care reprezinta tara respectiva din punct de vedere astrologic.

Japonia, astrologic vorbind fiind nascuta ca natiune in luna Aprilie, se preconfigura urmatorul an astrologic. Coincidenta sau nu? Harta astrologica indica principalele tendinte ale noului an astrologic in curs. Nu vreau sa insist mult asupra acestui aspect si doresc sa ma feresc de termenii tehnici pentru a putea intelege dumneavoastra, cititorii mult mai bine. Ascendentul annual se pozitiona in casa a IV-a, ceea ce in astrologie are legatura cu teluricul, agricultura, pamantul, minele si minerii, implicit miscarile seismice.

Astfel se confirma astrologic vorbind, ca Japonia avea sa treaca printr-un cutremur mai mic sau mai mare, tinand cont de faptul ca Japonia este o tara cu traditie din acest punct de vedere. Nu intamplator are ascendentul pozitionat in semnul zodiacal Capricorn si drept guvernator planeta Saturn! Insa Revolutia Lunara care se schimba pe data de 13 martie prevestea pentru Japonia acest eveniment! Luna afectata in casa VIII-a, casa mortii. Dar cum? Luna simbolizeaza apa printre altele si daca stam bine si ne gandim cutremurul in sine a facut victime insa apa a facut sa se ridice cotele disparitilor la 10.000. Deci astrologic vorbind se preconfigura o catastrofa cu pierderi imense de oameni, (pentru ca Luna mai simbolizeaza intr-o tema de tara, masele, oamenii) predispusi la a-si pierde viata prin contactul cu apa. Aceasta a fost analiza astrologica pentru momentul producerii cutremurului. Multi dintre dumneavoastra o sa spuneti acum: iata astrologul, a gasit solutia, dupa ce s-a intamplat. E simplu! “Dupa razboi multi viteji se arata” spune o vorba romaneasca. Corect, de acor cu dumneavoastra. Totusi aici discutam de inceputul tranzitului a ceea ce numim planeta Uranus prin zodia Berbecului!

Aceasta trecere a planetei Uranus de la o zodie de apa (Pesti) la o zodie de foc (Berbec) a mai avut loc in trecut. Ajutat de informatiile culese de pe internet ca sursa as dori sa incep ceea ce doresc sa relatez!

Astfel in anul 1844 aceiasi planeta Uranus isi facea trecerea din semnul zodiacal Pesti catre cel al Berbecului si iata ce s-a intamplat:

“Documente, pastrate in patrimoniul Complexului Muzeal Arad, vin sa certifice inundatiile in Arad si in cursul anului 1844″, a declarat, ieri, Adelina Stoenescu, purtator de cuvant in cadrul Complexului Muzeal Arad.”

“Anul 1844 este anul rupturii definitive intre vestul negru, de limba franco-creola si estul hispanic. Din acest moment istoria Haitiului se scrie cu mult singe, fiind un neintrerupt sir de dictaturi militare, absolutiste, puciuri militare si rascoale, genociduri si asasinate.”

“Biserica din lemn se pare ca a fost construita sau adusa in satul Scaiosi in anul 1844 (anul cutremurului) si initial a fost facuta din lemn acoperita cu sita situata intr-o zona a satului numita “Paducei” – de la plantele care cresc pe campul respectiv- si primul preot se pare ca a fost Preda Scaioseanu – informatie pe care o avem din spusele enoriasilor- dar a fost mutata mai tarziu in locul unde se gaseste astazi deoarece zona initala a fost acoperita de raul Olt.”

Si tot in acest an se mentioneaza in diferite surse despre un cutremur de intensitate mare in Sumatra.

In anul 1927 ne confruntam cu aceiasi trecre a planetei Uranus din semnul Pestilor in cel al Berbecului si iata evenimentele de la acea vreme:

1927 cutremur Gulang a intrat în vigoare pe 23 mai, la ora estimată dimineaţa 06:32 Its strength hit a scale of 7.6 and had an epicenter around Gulang , Gansu in China. Puterea sa a lovit o scară de 7.6 şi a avut un epicentru în jurul Gulang, Gansu in China.”

“Tango, Japan Tango, Japonia 1927 March 07 09:27 UTC 07 martie 1927 09:27 UTC Magnitude 7.6 Amploarea 7.6. 3,020 deaths. 3020 de decese.”

Cutremur 1927 în Palestina a fost un cutremur devastator care a zguduit Palestina şi Transiordania regiuni pe 11 iulie 1927 la circa 16:00 ora locală. The epicenter of the earthquake was in the northern area of the Dead Sea . Epicentrul cutremurului a fost în zona de nord de Marea Moartă . The cities of Jerusalem , Jericho , Ramle , Tiberias and Nablus were heavily damaged and At least 500 were estimated to have been killed. [ 1 ] Oraşele Ierusalim , Ierihon , Ramle , Tiberias şi Nablus au fost grav afectate şi cel puţin 500 au fost estimate au fost ucişi”

“The 1927 Lompoc Earthquake: A Small Tsunami Cutremur 1927 Lompoc: un tsunami mici Coasta de la capătul vestic al Santa Barbara County a fost aproape nelocuită la momentul cutremurului 1927; cu toate acestea, Southern Pacific Railroad a avut piese în apropierea coastei.”

Potopul din 1927 a fost de inundaţii cele mai distructive şi costisitoare din istoria Arkansas şi unul dintre cele mai grave din istoria naţiunii. It afflicted Arkansas with a greater amount of devastation, both human and monetary, than the other affected states in the Mississippi River Valley. Este afectat Arkansas cu o cantitate mai mare de devastare, atât uman cât şi monetare, decât alte state afectate în fluviul Mississippi Valley. It had social and political ramifications which changed the way Arkansas, as well as the nation, viewed relief from natural disasters and the responsibility of government in aiding the victims, echoing the Hurricane Katrina disaster in the present day. Ea a avut ramificaţii sociale şi politice care a schimbat modul de Arkansas, precum şi naţiune, relief privit de la dezastre naturale şi responsabilitatea guvernului în sprijinirea victimelor, ecou dezastrul uraganului Katrina în ziua de azi.”

Asadar in mare masura evenimentel au coincis in tot acest interval, astfel incat ceea ce se s-a intamplat in ultima jumatate de an si ce sa va intampla de acum incolo, cat timp Uranus va tranzita semnul zodiacal Berbec sunt lucrui normale. Implicit evenimentele din arealul arab s-au preconfigurat tot sub aceasta conjunctura astrologica numit tranzitul planetei Uranus in zodia Berbec!

Este un tranzit mai pretentios care poate aduce si lucrui bune insa si anumite aspecte negative pe care le-am observat de fapt la posturile nationale.

Si tot in ultima perioada am auzit de apropierea satelitului natural al Pamantului Luna in data de 19, 20 si 21 martie si posibila miscare seismica in acest interval. Doresc sa mentionez ca nu este nici o predispozitie pentru Romania, calculat din punct de vedere astrologic bineanteles pentru acest interval. Lucrurile predispun insa nu in aceasta perioada. Din ultima saptamana a lunii martie si primele doua saptamani ale lunii aprilie se vor intensifica si la noi astrologic vorbind, predispozitiile catre miscari seismice. Si despre aceste aspecte voi mentiona cu siguranta in previziunile lunii aprilie care vor fi postate in curand. Pana una alta noi ar trebui sa fim linistiti si sa ne bucuram de clipa!” – Constelatia Destinului, 13 Martie 2011 – J.B.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *