Cutremurul din 31 Ianuarie’20 prezis de Miercuri 29 Ianuarie’20 – abordare astrologica

Intotdeauna calamitatile si alte nuante care au legatura cu genul acesta de evenimente de regula sperie lumea. In fond este si normal. Orice cutremur genereaza acea stare psiho-emotionala care deranjeaza sitemul neuronal si predispune la precipitarea starii de spirit.

Din punct de vedere astrologic trecerea catre o noua luna astrologica si prezenta lui Uranus despre care faceam mentiune inca de anul trecut si care avea sa fie principalul factor declansator ca si ecuatie astrologica atat in anul 1977 cat si in 1990 avea sa faca resimtita miscarea de placi tehtonice de Vineri dimineata 31 Ianuarie a.c.

Nu intamplator schimbarea ecuatiei astrologice de Marti 28 Ianuarie a.c. a predispus si in cele din urma oamenii au simtit la primele ore ale diminetii de Vineri toate aceste aspecte stresante. Cum de la inceputul anului facusem mentiune despre ceea ce urma sa vina, 5,4 magnitudinea resimtita la ora 2:26 AM releva faptul ca nimic nu este intamplator.

Evident in prima parte a anului 2020 magnitudinea dupa miscarile seismice din jurul nostru nu avea cum sa depaseasca un 6,4 insa cu toate acestea din a doua partea a anului si catre final ultimul trimestru Romania si zonele din jur pot fi afectate mult mai tare daca fac referire la magnitudine, adica poate sa o depaseasca pe cea de 7 grade Richter.

Si cum 2020 va fi un an al schimbarilor si evenimentelor care se vor resimti, nu in ultimul rand virusul care se raspandeste cu repeziciune in jurul nostru, pe langa alte aspecte de vulnerabilitate si agresivitate, iata ca ne aflam la inceputul unui an zbuciumat in care prima luna au adus cele mai interesante schimbari si manifestari de pe mapamond, ele avand continuitate.

Si in perioada imediat urmatoare fenomenul din aceasta dimineata de 31 Ianuarie a.c. se poate repeta. Faptul ca Miercuri dimineata ii marturiseam unei bune prietene ca dupa cutremurul din Grecia va urma Romania, nu este doar o simpla coincidenta! Evident ca studiul astrologic anticipeaza si intervalele cand cutremurele se pot propaga in plenitudinea lor ca forma de manifestare. Astfel incat intervalul 28 Ianuarie’20 apogeu si inceputul lunii Februarie, mai concret 31 Ianuarie – 20 Februarie a.c. sunt fenomene in plina forma de manifestare, care conduc catre normalitatea acestora si acest aspect important a fost vizibil de la inceputul saptamanii 27 Ianuarie – 2 Februarie’20. J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *