Cum ne influenteaza luna plina din constelatia Berbec – 13/14 Octombrie’19

Nici nu se finalizeaza bine saptamana 7-13 Octombrie’19 pentru ca imediat dupa miezul noptii, la trecerea dintre 13/14 Octombrie’19 are loc fenomenul de luna plina in constelatia Berbec. Ora 00:07a.m. Bucuresti pentru tara noastra. Fenomen complex, care vrem nu vrem, ne dam seama sau nu, ne influenteaza trairile si celelalte aspecte importante din jur.
Principalele stari si trairi emotionale intense vor fi resimtite de Joi 10 Octombrie a.c. ele cresc gradual pana vor atinge apogeul in noaptea de Duminica spre Luni. Ulterior toate aceste elemente din ecuatia astrologica vor descreste in intensitate si cu toate acestea efectele ei vor fi resimtite pana Joi, 17 Octombrie’19.
Incarcatura se focuseaza pe un careu in T – definitia in astrologie – focarul fiind planeta Pluton ceea ce declanseaza totul. De ce afirmatia folosita in text ca este greu de controlat? Simplu! O etapa de purificare si nu numai dincolo de emotii care vor tinde catre agresivitate de la forma verbala pana la elementele de violenta fizica si tendinta de dominare care va fi resimtita in jur.
Va trebui sa ne focusam si in acelasi timp sa ne directionam mult mai responsabil fiecare pornire atat in raporturile si relatiile cu familia, raporturile socio-umane in contextul in care participam la evenimente in week end, mai mult trebuie sa invatam sa ne controlam emotiile negative care pot leza opiniile, parerile si atitudinea celorlalte persoane din jurul nostru!
Si planul sanatatii va fi afectat, de la disfunctiile neurovegetative si cele digestive, pana la elemente care pot aduce devitalizarea organismului, problemele si afectiunile renale dar si amplificarea unor simptome in cazul bolnavilor cronici.
Voi incerca in randurile urmatoare sa redau cateva dintre aspectele principale pe care va trebui sa le inlaturam sau sa le descrestem in intesitate!

Berbec: voi riscati sa fiti cei mai afectati! Nu intamplator va resimtiti la nivel de personalitate si trebuiesc evitate crizele la nivel de proprie identitate, excesele si pornirile emotionale intense. Oscilatiile si perturbarile care au conotatii profesionale – pentru acei dintre voi care lucrati – si planul sentimental vor fi cele mai vulnerabile aspecte!
Taur: aveti in vedere sanatatea, este cel mai important sector in plina manifestare catre week-end. Insomniile va caracterizeaza si puteti sa le descresteti in intensitate, in acelasi timp, calatoriile in afara granitelor pentru acest final de saptamana trebuiesc reglementate din timp. Evitati acele nuante care va conduc catre sanctiuni din partea autoritatilor sau providenta! Mai multa miscare v-ar prinde bine!
Gemeni: pentru voi probleme amoroase, dificultatile de relationare dintre voi si copii unde este cazul; faptul ca puteti auzi vesti mai putin placute referitor la o anumita persoana sunt doar cateva elemente care isi vor pune cu siguranta amprenta. Importante vor fi relationarile cu persoanele din jur si raporturile cu anturajele! Aveti grija pe unde va petreceti, cu cine intrati in contact si pentru evenimentele izolate la care participati, prudenta este cuvantul cheie.

Rac: forma de manifestare in raporturile si relatii cu mebrii familiei, partenera de viata, sotia sau sotul va afecteaza cel mai mult emotional. Cu toate ca veti fi ravasiti si trairile interioare sunt de la o extrema la cealalta, va trebui sa va controlati pornirile. Starea emotionala nu este atat de buna astfel incat va trebui sa corelati mult mai bine informatiile din jur. Odihna va ajuta! Lectura si daca trebuie compania unei persoane care sa joace rolul de confident este indicata ca si element de psihoterapie.
Leu: aveti in vedere starea de sanatate si vulnerabilitatile din acest sector in plina desfasurare. Riscul crescut al accidentarilor – in trafic, organice sau domestice – va poate genera neplaceri! Mai multa precautie pentru voi se impune pentru urmatorul interval de sapte zile, apogeul fiind noaptea de Duminica spre Luni! Trebuie sa va verificati masina si sa evitati accidentarile daca iesiti in natura! Si desi apogeul este noaptea de Duminica spre Luni, trebuie sa fiti prevazatori si detasati daca se poate de problemele celorlalte persoane din jur.
Fecioara: daca aveti grija la aventuri si idilele amoroase valabil pentru persoanele casatorite si care prin atitudine va simtiti vinovati, trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a actiona in aceasta directie. Cheltuielile pot fi peste bugetul vostru astfel incat luna plina sa va aduca nemultumiri sau sa va ceara socoteala, nu fenomenul in sine, persoanele apropiate. Investitiile pot fi in pericol! Orice nepotrivire de caracter pierde ecuatia discretiei si riscati sa va simtiti penibili!

Balanta: luna plina va afecteaza direct la nivelul personalitatii, sentimental si in raporturile si relatiile cu mabrii familiei voastre. Starea emotionala este afectata si va trebui mult lucrat in aceasta directie daca doriti echilibrul, in caz contrar riscati sa luati cele mai proste decizii sub impulsul momentului. Echilibru pentru voi este cuvantul cheie! unul dintre parinti sau un membru al familiei poate sa aiba probleme de sanatate si va fi bine daca ii veniti in ajutor, indiferent de problema.
Scorpion: aveti grija la calatorii, deplasarile din week end. Comunicarea va juca un rol important si trebuie sa nu va lasati provocati din partea rudelor si a celorlalte persoane din jur. Starea de sanatate si angoasa sunt principalele elemente si stari de spirit care va pot incorseta la final de saptamana. Vor trebui evitate excesele daca va doriti liniste in suflet! intr-un cuvant, prea multa distractie poate dauna si riscati Luni sa incepeti saptamana cu stangul!
Sagetator: la final de saptaman suprizele vor veni din sfera sentimentala si va trebui sa aveti in vedere ca partenerul va poate insela asteptarile. Raporturile si relatiile cu anturajele, intrunirile din club si mediile in general va pot genera probleme dincolo de asteptarile voastre. Evitati anturajele galagioase si intrunirile care nu isi au rostul. Riscati sa pierdeti un bun sau sa fiti furati!

Capricorn: tinand cont ca este final de saptaman si nu mergeti la serviciu, poate fi considerat un avantaj chiar daca pana Sambata sau Duminica sectorul profesional va avea o rata crescuta a nemultumirilor! Starea de spirit total inadecvata, certurile cu cineva din interiorul caminului sau parintii va vor pune pe ganduri. Cel mai indicat este sa nu dati curs provocarilor la aceste capitole!
Varsator: si voi trebuie sa aveti in vedere comunicarea, dialogurile si raporturile cu fratii, surorile unde este cazul. Riscul sanctiunilor din partea autoritatilor este mult mai crescut si puteti avea o atitudine denigratoare la adresa acestora daca nu va temperati. Lipsa somnului va genera probleme la final de saptamana! Conservati-va energia mai bine!
Pesti: dincolo de crizele la nivel de personalitate, riscati sa pierdeti sume de bani. Investitiile nu sunt partea cea mai buna la final de saptamana si trebuie sa fiti mult mai prevazator cu bunurile voastre. Evitati excesele si starea de anxietate poate duce la incontrolabilitate. Important este sa nu va consumati inutil si sa evitati starile emotionale negative care risca sa va incorseteze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *