Ce ar trebui sa cunoasca domnii despre 8 Martie – (VIDEO)

Ziua de 8 Martie intotdeauna a fost declarata ca fiind, Ziua Internationala a Femeii si cum aceasta zi este sarbatorita alaturi de reprezentantele sexului frumos… Ce ar trebui sa cunoasca domnii de 8 Martie in contextul in care vor sa petreaca clipe minunate alaturi de partenera sau iubite dupa caz este subliniat in productia video de mai jos pe care o sa va invit la o vizionare cat mai placuta in linistea si armonia din acest week end.

Si cum multi dintre voi cu siguranta o sa iesiti impreuna sa sarbatoriti, doar cateva sugestii din punct de vedere al ecuatiei astrologice cred ca va prinde bine.

 

Nativele BERBEC: dincolo de orgolii va trebui sa aveti portofelul plin, valabil si pentru nativele cu ascendentul in acest semn zodiacal!

Nativele TAUR: senzualitatea fiind la ea acasa, va trebui sa insistati si sa le puneti in valoare feminitatea!

Nativele GEMENI: o discutie si stimularea potentialului mental dincolo de faptul ca femeia Gemeni trebuie sa straluceasca, este indicat!

Nativele RAC: un ambient romantic si o cina sunt solutiile pentru ziua de 8 Martie dar si momentele de reculegere pe malul unei ape fac minuni!

 

Nativele LEU: tot ceea ce o va pune in valoare si face sa straluceasca dar si ambientul cu dans, distractie si socializarea sunt ingredientele necesare in ziua de 8 Martie!

Nativele FECIOARA: stimularea intelectului pentru ca aceasta iubesc ele cel mai mult va face o seara minunata in care modestia isi are rolul ei!

Nativele BALANTA: tot ceea ce confera armonia, echilibrul si starea de liniste va face ca aceste native sa se simta in largul lor si interactiunea cu persoanele din jur!

Nativele SCORPION: pasiunea este la ea acasa si profunzimea in idei, aceste aspecte le caracterizeaza si daca luam in calcul atitudinea usor misterioasa este indicat!

 

Nativele SAGETATOR: spiritul aventurii si calatoriile o definesc pe nativa Sagetator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal!

Nativele CAPRICORN: desi incapatanarea este la ea acasa va trebui sa aveti in vedere ca trebuie sa lipseasca atmosferele in care oamenii sunt contradictorii in actiune sau gandire!

Nativele: VARSATOR: originalitatea, spontanietatea si ingeniozitatea sunt doar cateva dintre cuvintele cheie care le caracterizeaza pe aceste native!

Nativele PESTI: pasionale, romantice, ideliste cu gandul indreptat catre trecut si universul lor vor reactiona in echilibru la cuvintele frumoase si faptul cum o puneti in valoare! J.B.

Vezi video mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *