Cate sanse au cei patru concurenti din punct de vedere astrologic? Ramane sa vedem!

Dupa cum stim cu totii, Sambata are loc de la ora 8:00pm finala Survivor Romania 2020 numai la Kanal D. Cel mai indragit concurs in care finalistii vor afla cine va fi in cele din urma castigator. Cu toate acestea, au ramas mai bine de 24 ore pana la votul telespectatorilor. Impreuna cu colegii de redactie de la wowbiz.ro am reusit sa configuram profilele astrologice pentru cei patru concurenti Lola, Emilian, Iancu si Elena!

O abordare astrologica marca Ioan Burculet in randurile de mai jos ne va permite sa vedem care sunt sansele si de ce nu? Cine va fi castigatorul premiului cel mare si al finalei Survivor Romania 2020. Intr-o interventie la “FanArena” din 12 Mai dincolo de cuplurile cele mai bine sudate, am adus in dicutie faptul ca Lola si Iancu vor ajunge in marea finala si nu intamplator la vremea respectiva am spus ca unul dintre cei doi participanti doar unul va castiga marea finala.

Ulterior aspectele asa au stat si lucrurile au demonstrat-o pentru a nu stiu cata oara, ca am avut dreptate. Adica, Lola s-a calificat in finala impreuna cu Emanuel, mai mult decat atat, Iancu si Elena desi fusesera eliminati au revenit alaturi de ceilalti doi in marea finala. Evident in cele din urma se pare ca am fost in grafic! Asta daca stam bine si ne gandim ca la momentul interventiei la data mentionata mai sus, nimeni nu se astepta.

Astazi avand datele finalistilor vom analiza pe scurt, doar din punct de vedere astrologic sa vedem daca suntem aproape de adevar sau nu?! Si pentru asta va trebui sa le multumesc inca o data la toti colegii din redactie care s-au mobilizat exemplar pentru aceasta analiza astrologica. “Astrele predispun si omul in cele din urma dispune” prin votul de Sambata seara!

foto: Kanal D

Lola, este Pesti cu Ascendentul in constelatia Varsator. Daca introspectam si analizam astrograma din momentul nasterii putem observa cu usurinta faptul ca raporturile si relatiile internationale aveau sa o avantajeze. Mai mult propulsarea acesteia si nu intamplator faptul ca in prezent locuieste departe de locurile natale – Kishinev – la Bucuresti. Viata avea sa ii ofere experiente importante in afara granitelor, astfel incat Survavoir Romania 2020 care s-a consumat in republica Dominicana avea sa ii aduca o treansformare la nivel evolutiv. Faptul ca a ajuns in marea finala!

Astrograma anului 2020 ne reflecta reusitele ei si transformarile in planul profesional. O rata crescuta a acidentarilor si nu intamplator au mai fost incidente de-a lungul concursului. Latura comunicarii este sor afecatat pe intreg parcursul anului de la inceputul lui si pana la final. Comunicarea va fi factorul primordial in finala unde trebuie sa tinem cont ca nu confera avantajele dorite. Si cum sms-urile trimise de la telespectatori care vor desemna castigatorul se va incadra in acest sector de activitate, exista toate sansele ca numarul de voturi in favoarea ei sa nu fie pe masura asteptarilor din punct de vedere astrologic! Simbolistica votului este strans legata de spectrul comunicarii!

foto: Kanal D

Iancu, vine cu o imagine si popularitate bine consolidate chiar de la nastere, Scorpion cu Ascendentul in constelatia Gemeni. O analiza a astrogramei din momentul nasterii scoate in eveidenta problemele de asociativitate, printre care si spectrul sentimental unde va avea niste lectii de invatat si exista de-a lungul vietii riscul unui divort sau separari. Tocmai din acest punct de vedere am facut remarca in cadrul emisiunii FanArena din 12 Mai ca el isi doreste sa vada in partenera de viata un bun confident. O persoana persuasiva chiar daca deseori consumul emotional este mare in interior si nu il lasa la vedere!

Cu toate acestea astrograma anului 2020 ii pune in evidenta o crestere vizibila a popularitatii si nu intamplator din August 2019 si pana la acest moment, daca stam bine si ne gandim ca a participat in trecut la “Puterea Dragostei” insa dincolo de popularitate nu a fost un castigator. Astrograma lui ne indica un blocaj financiar dincolo de popularitate si istoria se poate repeta in contextul finalei de Sambata 30 Mai 2020 de la Survivor Romania. Aspectele financiare nu il avantajeaza si de aici pana la final un mare semn de intrebare daca va fi castigator sau nu, pentru ca dincolo de popularitate, tinand cont ca a mai fost eliminat dar a revenit in finala, premiul cel mare in bani, din punct de vedere astrologic, slabe sanse!

foto: Kanal D

Elena, este o nativa Taur cu Ascendnetul in Varsator. Astrograma din momentul nasterii ne arata dificultati de-a lungul vietii in planul profesional. Destinul intotdeauna o va pune la incercare si nu intamplator in timpul competitie declara: “Eu nu ma asteptam sa ajung aici!” Cu toate acestea astrograma ei indica la un moment dat in viata ca va avea de castigat dincolo de vointa ei o suma de bani, indiferent de circumstante ecuatia ei astrologica poate dicta acest aspect important in studiul de fata!

Dar ce ii rezerva anul 2020 din punct de vedere astrologic? Haideti sa aflam impreuna! In primul rand raporturile si relatiile internationale si calatoriile in afara granitelor avea sa fie o reformulare pentru ea. Mai mult, chiar daca un Saturn in casa IX-a avea sa o invete lectia reformularilor atat cu ea dar si cu ceilalti din jur si nu intamplator in cele din urma dupa o blocaj – tinand cont ca a fost eliminata – ulterior sansa ii mai dicta revenirea in concursul final.

O crestere la nivel de incredere in propria persoana datorita evenimentelor prin care a trecut si o noua forma de adaptabilitate. Nu in ultimul rand destinul independent de vointa ei ii va conferi in cele din urma schimbari din punct de vedere al acumularilor in planul financiar. Nu m-ar mira daca Elena, dincolo de sanse si reusite, tinand cont si de aspecte din planul comunicarii sa fie votata de un numar mare prin sms. Si nu in ultimul rand anul 2020 de la inceputul lui si pana la final, ii va aduce brusc o crestere de imagine si popularitate la care ea nici nu se asteapta! Un potential castigator din punct de vedere factorilor pozitivi pentru ea, insa ramane sa vedem ceea ce decide telespectatorul, pentru ca ei au ultimul cuvant la Survivor Romania 2020!

foto: Kanal D

Emanuel, nativ Fecioara cu Ascendentul in Balanta! Astrograma din momentul nasterii ne idica clar latura artistica din el si estetica care il va favoriza de-a lungul vietii. Arta, frumosul, calitatile si capacitatile lui inascute va face dupa varsta de 37 ani un bun mediator si viata ii va conferi un echilibru in cele din urma. Faptul ca este genul de persoana care se consuma mult si nu lasa sa fie vazut tot vacarmul din interiorul sau poate fi o calitate asta daca va sti  de-a lungul evolutiei sa isi faca curatenie in jurul lui.

Anul 2020 pentru el, va fi o etapa a incercarilor din toate punctele de vedere, reusitele vor veni cu foarte mult effort pe toate planurile si in toate sectoarele de activitate. Cel mai vizibil element are directa legatura cu spectrul profesional si chiar daca el si Lola s-au calificat in finala, toate reconfigurarile din spectrul profesional il va supune la o noua incercare Sambata 30 Mai 2020 cand sansele sunt reduse din punct de vedere astrologic.

Un an 2020 controversat pentru el in care poate avea si o pierdere de imagine, latura emotionala fiind crescuta si nu numai.  Cu toate acestea, sectorul profesional poate fi activat din a doua parte a anului 2020 cand chiar daca nu va fi un castigator in finala de Sambata, poate reusi catre o alta directie mult mai importanta, ceea ce ii va conferi nativului o noua linie de evolutie in planul schimbarilor majore incepand cu vara anului 2020. – J.B.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *