Capricorn Eclipsa de Soare, Luna Noua, efectele pozitive si negative. Momentul reconfigurarii

Ce noutati ne va aduce Eclipsa de Soare de astazi, 26 Decembrie’19? Ea are loc in  constelatia Capricorn si momentul apogeului pentru ora Bucurestiului este 7:12 AM. O serie de evenimente la nivel international care vor fi vizibile si care vor avea acea forma de continuitate pentru zilele urmatoare. Si ca orice eclipsa, evident ca va avea un impact major pentru evenimentele care aduc in prim plan o comunicare defectuoasa, probleme de gestionare a documentelor inscrisurilor, poate nu intamplator o rata a accidentelor mult mai crescuta, raporturile si relatiile de parteneriat cu furnizorii si beneficiarii de servicii sau caderea burselor spre finalul anului sunt doar cateva aspecte care marcheaza subtilitatile sau aspectele mai putin vizibile prin focusarea la nivel de Ecplisa de Soare a tuturor energiilor! La nivel de mapamond atentatele teroriste care au fost vizibile si in ultimele 3 zile insa amploarea acestora pe meridianele lumii se va amplifica pana la urmatoare Eclipsa de Luna din 10 Ianuarie 2020, care se va consuma in constelatia Rac si va avea un impact major si influente asupra tarii noastre si nu numai!

Pentru ca tot am adus in discutie accidentele… De la cele din trafic, accidentarile in masa – atentatele – conflictele interfamiliare, intre frati-surori, cumnati-cumnate si rudele apropiate care se consuma pe fondul, atat al evadarii din realitate cat si a consumului de stupefiante, alcool sau alte substante toxice. Autointoxicarea indiferent de formele ei, un alt aspect important! O perioada aglomerata din punctul acesta de vedere in care vizate vor fi sarbatorile la trecerea dintre ani in mod deosebit, aceasta nu inseamna ca zilele de Craciun au fost lipsite de genul acesta de evenimente.

Dincolo de toate aceste nuante importante si confirmarile din acest punct de vedere, vor fi mult mai vizibile pe intreg parcursul zilelor de week-end, 27,28,29 Decembrie. Evident nu pot uita aspectul important care este vizibil din vulnerabilitatile configuratiilor! Riscul producerii de cutremure pe mapamond si implicit valul in cascada din tara noastra – cutremure – care vor fi resimtite la noi in tara insa cu o magnitudine mult mai mica. Interesant din acest punct de vedere sunt si afirmatiile specialistilor: “Nu de Vaslui îmi este teamă. Sunt îngrijorat că ultimele două cutremure cu magnitudini mai serioase din România au generat accelerații laterale mai mari decât în epicentru, cum nu se întâmplă nicăieri în lume”, a spus profesorul Mărmureanu.” – sursa citata Romania Tv. Iata doar cateva din efectele acestor auspicii pe care o mare parte dintre astrologi nu le-au mentionat, probabil tocmai datorita aspectelor subtile care se produc dincolo de efectele “benefice” pomenite in ultimele zile, fara sa am nimic cu nimeni si am sa respect acest aspect pentru ca deseori nuantele in exprimare par deranjante in randul unora. Si doresc de aceasta Eclipsa de Soare in constelatia Capricorn si eu ca si voi sa reconfigurez cate ceva.

Formele de accidentare pot fi de la cele organice, accidentarile domestice sau cele care implica aspectele profesionale si nu ar fi de mirare tinand cont si de configuratia, simbolistica si analiza tuturor hartilor astrologice ca pot fi implicati in accidentari militarii romani aflati pe fronturile din teatrele de operatiuni militare din afara Romaniei! Incidentele si accidentarile din trafic si aici nu fac referinta numai pe teritoriul tarii noastre pentru ca ele vor fi vizibile si la nivel mondial. Prabusirea unor aparate de zbor si deraierea unor trenuri de mare viteza – evident nu la noi in tara – vor fi iarasi unele dintre consecintele formei de manifestare si simbolistica Eclipsei Inelare de Soare care se focuseaza de asta data in constelatia Capricorn.

Faptul ca dincolo de eclipsa se distinge si elementul de Luna Noua in acelasi semn zodiacal Capricorn, nu este o noutate in randul cunoscatorilor sau persoanelor cu notiuni primare despre stiinta astrologiei.

Evident ca sunt aspectate pozitiv anumite trasaturi care le vom resimti la nivelul personalitatii fiecaruia si au un impact minor datorita faptului ca planetele care se misca mult mai repede nu vor fi pozitionate mult timp pe aceste configuratii si unghiuri de incidenta – matematica si geometria Universului – faptul ca ne putem trasa noi obiective si putem trece la actiune incepand de astazi, momentul apogeului pentru Romania, ora 7:12 AM Bucuresti.

Dincolo de aspectele favorabile sa nu uitam de crizele la nivel de proprie identitate care se manifesta prin oscilatii, nehotarari sau efectiv, faptul ca riscam sa nu mai avem directie in idei, focusare, concentrare! Normal ca trebuia sa evidentieze cineva si toate aceste aspecte de subtilitate care se simt si se observa mai greu in astrograma Eclipsei de Soare din a II-a zi de Craciun. Coincidenta sau nu? Sa nu uitam ca povestea celor 4 magi – astrologi – care au fost initial la inceput si au mers catre Bethlehem s-au folosit la vremea respectiva tot de configuratiile astrologice pentru a gasi locul unde se va naste Isus. Ca din toti cei 4 au ajuns numai 3 – nu stiu cati dintre voi cunoasteti aceasta realitate – s-a datorat faptului ca unul dintre ei a ramas sa vindece un copil bolnav dintr-o familie nevoiasa si de aici Decembrie este si luna in care oamenii ar trebui sa se ajute intre ei. Daca nu material – asa cum doreste mai fiecare – cel putin sa ne straduim sa fim moral, cu sufletul alaturi de ceilalti aflati in necaz, incercari si evenimente mai putin placute zilele acestea si toata luna Decembrie.

Trecand de aceasta paranteza, avem la dispozitie si o forta de constientizare, ranvigorare si reconfigurarea traseului existential, insa acest lucru se poate face numai constientizand erorile din trecut pentru ca semnul zodiacal Capricorn predispune la acesta. Evident ca aici vorbim de cele doua categorii de entitati, spirite. Cele evoluate si care cu adevarat pot beneficia in totalitate de efectele eclipsei purificatoare si a reantregirii in constiinta, personalitate si obiectivele noastre. Totodata va trebui sa luam in calcul si acele entitati neevoluate si care oricat s-ar stradui Universul, configuratiile astrologice sau chiar noi insine degeaba ne vom focusa energia catre aceasta directie “salvatoare” pentru ca acele persoane nu isi vor reveni si nu vor intelege efectele da, cu adevarat vindecatoare pe care le aduc dincolo de configuratiile negative – subtile – si pe celelalte de constructivitate si pozitivitate.

Dincolo de bine si rau, frumos sau urat, buna intentie sau rea intentie este important sa constientizam astazi, momentele trecute – trecutul apropiat – si sa incercam sa ne redefinim personalitatile in functie de situatiile circumstantiale prin care trece fiecare entitate, suflet, spirit sau om. Evident ca exista si riscul de a fi blocati. Unii nativi datorita astrogramelor idividuale pot sa se gaseasca intr-un moment de blocaj – impus tot de catre Univers – si care oricat de mult s-ar stradui pot sa aduca totusi o descrestere in intensitate a efectelor de neconstientizare, insa aici dincolo de Liberul Arbitru – sa spunem asa – va trebui sa tinem cont si de vointa.

Ca o concluzie si pentru ca lumea sa inteleaga mult mai bine, imi permit sa folosesc zicala romaneasca: “Dumnezeu iti da dar in traista nu iti pune!” Si imi permit sa mai fac o paranteza de final… “daca nu joci la loto de ce te astepti sa castigi?” – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *