Cand istoria se repeta… si inceputul tranzitului Lunii Negre in constelatia Berbec din 27 Ianuarie 2020

Nu intamplator in anul 2011 publicasem o analiza la vremea respectiva intr-un material amplu pe blogul “Constelatia Destinului” cu anumite nuante si aspecte astrologice asemanatoare ca si configuratii – oarecum – cu cele de acum si evenimentele de la inceputul anului 2020! Istoria se repeta si principalele efecte ale apropierii Lunii Negre?!? Nu intamplator si alte configuratii astrologice de moment, au declansat o serie de aspecte explozive care se aseamana cu intervalul tranzitului din 28 Martie 2011, atunci cand am scris acest material.

“Interventie ONU in Libia

La ora 15h51, ora Frantei presedintele N Sarkosy a anuntat in fata intregii lumi rezultatul summit-ului si anume inceputul operatiunii de razboi asupra Libiei. Din punct de vedere astrologic este un moment delicat din care se poate degenera intr-un razboi in care consecintele sa fie vizibile in toata lumea. Fenomenul de Luna Plina nu este intamplator pentru ca in cele din urma, din punct de vedere astrologic in cazul unui razboi numarul victimelor va fi ridicat. Ascendentul pozitionat in semnul zodiacal Leu si guvernatorul intregii teme este Soarele, pozitionat in casa a VIII-a care indica victime colaterale si care poate fi in numar ridicat. Faptul ca in urma cu o saptamana Uranus a inceput sa tranziteze semnul zodiacal Berbec avea sa aduca in prim plan acest fenomen destul de delicat.

Uranus, Soarele si Luna Neagra sunt in conjunctie chiar pe cuspida dintre semnul Pesti si Berbec, toate pozitionate in casa mortii si a rasturnarilor de situatie in planul financiar. In cazul in care conflictul se va extinde este foarte posibil ca evenimentele sa degenereze in al treilea razboi mondial. Un eveniment care din punct de vedere astrologic va aduce in prim plan victime atat din partea lumii arabe dar si a celorlalte tari participante la acest eveniment. Faptul ca din punct de vedere financiar lucrurile vor predispune la cheltuieli enorme si la o posibila amplificare a crizei financiare la nivel modial. Indiferent de decizia care a fost luata, pe buna dreptate intr-o masura mai mica sau mai mare, operaiunea militara are cu totul alt scop, dincolo de motivele ivocate de catre ONU.

Se prevad din punct de vedere astrologic o serie de atentate care vor urma in Europa in timpul acestui conflict international iar lucrurile pot scapa de sub control. Vorbim de o alianta internationala la care anumite tari sau puteri sa fie la un momentdat deraiate de la taictoria normala si lucrurile pot degenera cu usurinta intr-un conflict de interese mondial. In orice caz, acestui raspuns aerian poate urma cu usurinta si un atac terestru datorita evenimenteleo care la un moment dat, cel putin din punct de vedere astrologic, pot fi scapate de sub control. Actiunea atunci cand va fi demarata, dicolo de raidurile aeriene, va fi in forta si orgoliile (derivate din semnul zodiacal Leu, care reprezinta ascendententul vor fi pe masura). Va trebui mentionat faptul ca Soarele aflat la 28 grade in Pesti, este foarte la granita cu Berbecul si incapatanarea acestui semn zodiacal va fi vizibila de la inceput. In prima parte a operatiunilor deciziile nu vor fi puse in aplicare atat de repede pentru ca totusi Marte aflat intr-un semn de apa (Pesti) va demara destul de greu anumite aspecte, insa consecintele pot fi mari imediat dupa intrarea planetei Marte in Berbec. Bineanteles ca si pana atunci lucrurile nu vor fi chiar atat de bune.

Dupa calculele astrologice in momentul declararii razboiului si a primelor actiuni de survolare a spatiilor aeriene din Libia predispune la un conflict de durata, care pare in prima faza lasciv, dar care se va intensifica pe parcurs si efectele negative vor fi vizibile in toata lumea. Interesant de rmarcat faptul ca anumite puteri politice si militare vor sta deoparte pana cand se vor implica si acestea, insa dupa ce lucruril nu ca vor scapa de sub control ci datorita faptului ca pe parcursul evenimentelor amplitudinea starii conflictuale in lume va fi vizibila. Vorbeam de o serie de atentate indreptate spre tarile participante din partea ONU.

Ceea ce se mai poate constata din astrograma acestui eveniment anunat deja, pentru ca atunci este momentul declanasarii si evident avem ora, importanta in astrologie pentru determinarea evenimenteleor, certifica din toate punctele de vedere inceputul unui conflict international a carui bilant la final va numara ceva mai multe victime decat ar fi fost prevazut si calculat. Implicit aspecte care au legatura cu ramura finantelor la nivel global vor fi resimtite de catre toate natiunile apartinand acestei lumi! Nu imi permit sa ma hazardez in afirmatii care ma depasesc si ceea ce este mentionat in randurile de mai sus este o analiza astrologica la data si ora cand fenomenul s-a declansat, adica discursul presedintelui Frantei.

Totusi important de mentionat este ca, declansarea acestei interventii militare pe o faza de Luna Plina, nu va aduce un control minutios asupra situatiilor din campul de lupta astfel incat vor aparea situatii neprevazute cu consecinte negative neasteptate. Intr-o viziune mai expansionista am putea considera inceputul unui conflict mondial.

Sa speram ca Bunul Dumnezeu isi va indrepta a sa iubire de oameni si ca va aduce mai multa intelepciune in mintile luminate ale acestei lumi.” –  Constelatia Destinului – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *