Baba Vanga – Vanghelia Pandeva

   Vanghelia Pandeva

foto: youtube

Desi toti o cunosteau ca Baba Vanga, pe numele ei real – Vanghelia Pandeva – a fost unul dintre uranienii si nu numai, care a uimit lumea prin predictiile ei in regiunea balcanilor si nu numai. Nascuta in Nordul Macedoniei, ulterior stabilita in Bulgaria a uimit cu viziunile si profetiile ei de-a lungul timpului!

Nascuta in ziua de 31 Ianuarie 1911 in localitatea Strumnica, Macedonia. Nu intamplator previziunile si premonitiile facute de aceasta aveau sa aduca o serie de confirmari si sa ii evidentieze tipologia personalitatii uraniene. De ce spun asta? Simplu! Pentru ca Uranus si alte elemente ale astrogramei – ea fiind nascuta sub ecuatia Varsatorului – cu elemente vizibile care aveau sa duca in aceasta directie a profetiilor dar si numarul mare de persoane care i-au calcat pragul pentru a se interesea de viitorul lor. Unul dintre personaje fiind insusi presedintele Bulgariei. Venus conjunct cu Luna si Soarele din momentul nasterii, toate aceste elemente au valorificat simbolistica varsatorului tipic si a tipologiei uraniene.

foto: Untravel Malta

Sa nu uitam, ca si in celelalte cazuri care vor fi prezentate in articolele viitoare, influenta planetelor din semnul zodiacal Rac! Este vorba despre Neptun care activeaza inteligenta vizuala. Intr-un cuvant, viziunile pe care aceasta le avea si informatiile primite ca intr-un film care i se derula prin fata ochilor desi era oarba! Nu intamplator, latura profetica si elementele de mediumitate au fost recunoscute in urma viziunilor ei care s-au aderit in timp.

foto: Kosmo

Contributia lui Zeus si conjunctia cu Neptun din Rac au ridicat la un nivel inalt informatia trimisa din celelalte dimensiuni, ea fiind receptorul. Ele aduc prin simbolistica lor si intreaga ecuatie astrologica o deschidere asupra formei si latura de bun vizionar, in conditiile in care spectrul informational a fost recunoscut, care a contribuit la forma inteligentei vizuale, principalul element si numitor comun!

foto: Astro-Seek.com

Chiron si rolul sau din constelatia Pesti, o alta forma de deschidere catre universul spiritualitatii, alaturi de Neptun, Zeus si Jupiter locul de unde se activau in toata complexitatea, caracteristicile uraniene native si nu in ultimul rand destinul care avea sa contribuie la evolutia ei in aceasta directie.

Concluzia? Faptul ca nu intamplator au ramas de-a lungul timpului toate profetiile sale de atunci si pana in zilele noastre. A fost una dintre personajele uraniene care a punctat printre altele, elementele pandemiei actuale! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *