Astrologia instrument de lucru, evolutie si recompense de la Univers dupa 29 de ani

Si pentru ca legile universului sunt nescrise dar pot fi reperate, evident printr-o astrograma sau harta natala asa cum o definesc multi dintre astrologi sau tratatele de astrologie, anul 2019 mi-a adus la un moment dat atunci cand nu ma asteptam recompensa anilor de studii! Numai el universul in plenitudinea si modul lui de lucru subtil putea sa imi rasplateasca atat calatoriile peste mari si tari care au vizat studiile – cel putin completarea lor cu experiente noi – dar si munca sustinuta. Mai mult decat atat pentru ca nu intamplator dupa 29 de ani de cercetare, analiza si munca sustinuta a venit el! Rubinul.

foto: India Tv News

Pentru unii poate sa para o gluma, pentru altii doar o pasiune, majoritatea gandesc ca este un hazzard dar pentru mine si nu numai sunt convins de asta, nu poate fi altceva decat stiinta sufletului. Sensul evolutiei si a mersului pe pamant al omului cat timp evolueaza in dimensiunea aceasta sau in acest plan cu trairi, actiuni, experiente, karme de platit si lectii de invatat. Metoda cea mai eficace de a cunoaste de ce si cum s-au intamplat? De ce am trait si cum ne pozitionam la momentul prezent? Cu toate aspectele din jurul nostru cat si o forma a evolutiei viitoare care sta inainte sa o parcurgem, multi nu inteleg prin asta decat ghicit, desi lucrurile nu stau deloc asa! Calculul matematic, geometria in spatiu si simbolistica stau fundament la tot ceea ce inseamna acuratetea in plan astrologic.

Revenind la istoricul Rubinului si cadoul de la univers, pentru ca nu intamplator a fost 1 Noiembrie 2019, o zi dupa aniversarea mea de 44 ani 4 si cu 4 egal 8. Nu intamplator dupa 29 ani de munca sustinuta in cercetare, unul dintre instrumentele de baza astrologia, desi numerologic 2 si cu 9 egal cu 11 – numar maestru – era momentul sa merg catre ceea ce inseamna specialist in domeniu. Astrologul este astrolog si specialistul este specialist iar rangul de specialist nu ti-l poate contura decat inelul cu Rubin in cazul meu care a aparut din negura timpurilor pe neasteptate sau orice alt dar in cazul celorlalti daruiti cunoasterii – ca semn de recunostinta – pe care universul in cele din urma il confera in drept ca recompensa vizibila, palpabila si care dincolo de toate diplomele onorifice si cursurile de astrologie din lume. Pentru ca acesta este adevarul doar onorific… Cu toate astea nu vreau sa fac propriul elogiu pentru ca nu sunt genul, poate asa cum ar gandi sau tocmai au gandit unii. Mult mai importante sunt evenimentele care mi-au atras atentia printr-un un semn de intrebare… Si care are conotatie cu acest inel si piatra de lui de Rubin.

In primul rand nu intamplator este piatra Scorpionului, culoarea rosie simbolizand cum nu se poate mai bine guvernatorul traditional al semnului zodiacla planeta Marte. Mai mult decat atat, inainte de a ajunge la mine cred ca cel mai semnificativ aspect il contine pasajul dintr-o carte pe care am deschis-o probabil nu intamplator cand ma aflam la M-rea Petru Voda din Neamt, chilia parintelui Justin in noaptea de 3 spre 4 Octombrie 2019:

“Dupa ingroparea ta, credincioasa ta sluga, Lupu ca semn al dragostei, luand haina si inelul mulate in sangele tau, Sfinte, a tamaduit prin ele multe feluri de boli si duhurile cele necurate a gonit….”

foto: John

Tinand cont de faptul ca abia imi ingropasem tatal care urcase la cer cu doar cateva zile inaintea vizitei de la Petru Voda, 29 Septembrie 2019. Atat de mult mi-am dorit sa ajung in locul acela mirific sa ma regasesc in linistea naturii si susuritul lin al apei din spatele lacasului, peisajele care mi-au adus relaxarea si linistea. Ei bine pasajul din Ceaslov care m-a uluit ca fiecare om care isi cauta deseori raspunsuri la intamplarile din viata si coincidenta acestora m-au dus pentru prima data cu gandul la inelul pe care l-a avut tatal meu, asta pentru ca imi fusese daruit insa nu ma atragea deloc, renuntand la el. O luna mai tarziu aveam sa imi gasesc rasplata pe cand cutreieram strazile centrului din Vatra Dornei! O oaza de liniste pentru mine atunci cand rar merg sa ma odihnesc.

Daca mai iau in calcul mesajul transmis de bunicul meu Stefan din partea Razboieniului – in momentul de fata toate se leaga – trebuie doar sa invatam sa ne ascultam sau sa incercam sa fim mult mai atenti la toate semnalele din jurul nostru. Dar pentru asta trebuie sa traim prezentul chiar daca pentru multi altii poate fi mai complicat dar nu imposibil. Atunci in mintea mea se naste o intrebare… cum universul cu aproximativ o luna inainte mi-a deslusit prin tainele lui? Faptul ca o sa primesc inelul, mai mult culoarea rosie a pietrei care era descrisa metaforic: “mulate in sangele tau” si care este simbolistica culorii rosu.

foto: orgoniterra

Si pentru ca nimic nu este intamplator in viata si evolutia noastra. Rolul astrologiei completat de latura intuitiva si “coincidentele” ca semne de la univers, nu ar trebui sa ne duca cu gandul ca ar trebui sa fim mai atenti cu noi insine sau sa invatam sa ne ascultam de cele mai multe ori constiinta?!?

Nu doresc sa aduc in discutie vechimea si amprenta a doua sute de ani pentru ca informatia se poate regasi in orice obiect, trebuie doar sa indraznim sa cunoastem, sa mergem inainte si sa fim tacuti de cele mai multe ori. Raspunsul categoric este da. Cu cat invatam si ne descoperim mai mult in fiecare zi cu atat evoluam, pentru ca universul ne va purta pasii acolo unde ne aflam intr-un punct si ne reantalnim deseori cu destinul. Pentru ca totul in jurul nostru nu este altceva decat alchimia omului si a etapei de evolutie in dimensiunea asta.

Dar pur si simplu, faptul ca el – universul – chiar si in cele mai grele momente ale evolutiei noastre confera recompense, important este sa le vedem si sa nu trecem nepasatori cu voalul ignoarantei de unde se naste dorinta care la randul ei genereaza teama! J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *