Anul 2020 manifestarea agresivitatii, conflictelor si al violentelor in lume – abordare astrologica

Acest material nu isi propune sa inspaimante – este cuvantul potrivit – pe nimeni si cu toate acestea manifestarea diferitelor forme de agresivitate, violente, accidente si conflicte vor caracteriza mult mai vizibil anul 2020. Astrologic nu intamplator intervalul 27 Ianuarie – 21 Octombrie a.c. va fi unul important ca forma de manifestare al tuturor acestor gen de evenimente care aduc ingrijorare pe mapamond. Conflictele armate in diferite regiuni ale lumii de la amenintari si pana la modul efectiv de actiune al trupelor militare. Cu atat mai mult, atentatele, exploziile, folosirea armelor de foc, agresivitatea la nivel declarativ dar si alte aspecte care au directa legatura cu elementul FOC se vor propaga uimitor. Evident ca incidentele aviatice, impuscarea sau anihilarea unor personaje importante din lume vor fi confiramrile si in acelasi timp cu toate ca suna nefiresc, normalitatea evenimentelor din planul evolutiv viitor! Cu toate acestea atat pentru Romania cat si pentru continentul european si nu numai, finalul anului 2020 va fi pericolul declansarii unor ample actiuni militare, experimente si aspecte care greu pot fi controlate de catre marile puteri si armate in plan international pentru ca nici nu se va termina cu bine luna Septembrie 2020 si oamenii vor avea parte de ce-a mai mare recesiune, elemente destabilizatoare in plan financiar si decadentele din planul economicului la nivel global!

Evident ca ce s-a intamplat in ultimul interval, mentiuni pe care le faceam inca la inceputul lunii Decembrie 2019, au fost elemente de confirmare pentru ca forma de manifestare si inceputul tranzitului unui element in configuratia astrogramei la nivel mondial si nu numai, chiar si evenimentele din tara noastra au fost vizibile prin forma lor de manifestare la final de an 2019! Rata agresivitatii, violentei, conflictele de la noi din tara manifestate in planul politicului din Octombrie 2019 dar si ultimele evenimente din ultimele 3 saptamani au ingrijorat prin forma lor de manifestare opinia publica.

Ca si element de confirmare doresc sa mentionez o etapa dificila care a precedat evenimentele din ultimele 3 zile in plan international – raidurile armatei US in Iran si moartea gen. Qasem Soleimani – daca ne raportam la tara noastra, incendiile din ultima perioada si accidentele care au avut loc pe soselele din Romania in numar mare, violentele la trecerea dintre ani. Cu toate acestea sa nu uitam ca o serie de evenimente care s-au dus in evadarea din planul real, folosirea drogurilor, substantelor nocive, alcoolul, evenimentele care s-au intamplat in tara noastra dar si in lume care au vizat aceasta latura a intoxicarii organismului, nu intamplator toate evenimentele – cel putin in tara noastra – au debutat cu moartea designer-ului Razvan Ciobanu care dincolo de toate speculatiile de la vremea respectiva dar si din momentul acesta duc catre toate ipotezele pozibile. Si totusi care este paralelea pe care doresc sa o fac intre evenimentele consumate acum in plan international si intern in analogie cu moartea lui Razvan Ciobanu?

Pai nu intamplator din perioada 29 Aprilie 2019, acelasi element astrologic se pregatea sa isi inceapa tranzitul pentru intervalul 3 Mai 2019 – 26 ianuarie 2020. Daca vom face o scurta incursiune a evenimentelor care au marcat aceasta perioada, tot ceea ce a avut legatura cu stupefiantele – implicit moartea designerului – substantele nocive, intoxicarile si mai mult autointoxicarile, ultimul caz fiind in luna Decembrie 2019 cu fata omului de afaceri gasita moarta intr-un apartament din Cluj – supradoza – nu sunt decat cateva efecte care au venit si o conturat aceste directii, practic elemente de confirmare. Si daca cineva ar analiza implicatiile si consecintele consulmului de alcool la volanul autoturismelor, al celorlalte substante psihotrope, o sa distingem clar cum ca acest interval atat la nivel international dar si in tara noastra si-a pus amprenta cu punct si virgula.

As dori sa mentionez doar cateva consecinte din pacate nefaste ale evenimentelor si dupa Moartea lui Razvan Ciobanu care a fost un precedent pe fondul consumului de substante psihotrope, ulterior continuitatea si cazul din Timisoare cand o persoana drogata din Romania a ucis si ranit mai multe persoane. Cazuistica s-a extins si au urmat poate nu in ordine cronologica violentele din spitalul psihiatric din Sapoca unde o persoana a fost omorata si altii 4 raniti Agresorul fiind in sevraj! Medicatie si alcool e totuna cu efectele drogurilor. Exemplele pot contiuna pentru ca numarul mare al consumatorilor de substante interzise a facut victime, mai mult au fost retinute de politie pe soselele din Romania persoanele drogate la volan.

Ei bine ultimul caz de amploare dar si implicatiile la nivel inalt s-au consumat prin evidentierea cazului in care se organizau petreceri samanice, principalul subiect al lunii Decembrie 2019, in care protagonistul nu a fost altcineva decat un fost ofiter doi si un sfert din Brasov. Evenimentele din Suceava in care o familie a ajuns la spital cu toxiinfectie alimetara in urma consului unei conserve un alt vector care avea sa vizeze autointoxicarea! Exemplele le inchei aici pentru a incerca sa evidentiez in randurile urmatoare faptul ca imediat dupa prima saptamana din luna Decembrie aceste elemente care vizau substantele nocive organismului, au inceput sa descreasca in intensitate si evenimentele din jur au luat o alta intorsatura prin modificarea traiectoriei care au influentat evenimentele la nivel international si care au sa vizeze incepand din 10 Decembrie 2019 si pana la finalul lunii Octombrie 2020 ceea ce am observat ca principala forma de manifestare in ultimele 3 saptamani. Agresivitatea, elementul FOC, raidurile aeriene si conflictele militare dar nu numai.

Ca forma de evaluare complexa in ramura astrologiei, avem in randurile de mai sus confirmarile evenimentelor din trecut care vrem nu vrem, ele s-au manifestat la o scala de la 1 la 10, vizibil 9,2. Ceea ce aduce in prim plan elementele de confirmare pentru evenimentele de la ora actuala si care se vor declansa mult mai vizibil din acest moment. Prabusirea aparatelor de zbor despre care faceam mentiune pe pagina de socializare Ioan Burculet la inceputul lunii Decembrie, au confirmat influenta configuratiilor astrologice care vor avea continuitate in normalitatea lor pana la final de an 2020. Doua elicoptere in care se aflau oficiali militari din Siberia si ulterior 8 morti, printre care seful Statului Major al armatei sin Taiwan nu au fost coincidente daca ma rezum numai la elementele si aspectele in plan astrologic.

Evenimentele care vor urma – pentru cine a urmarit evolutia – studiul si analiza astrologica pe care am facut-o din anul 2014 pana in acest moment, contureaza, confirma si scoat la lumina o etapa viitoare pe intreg parcursul de an 2020 – asa cum am definit-o – al declaratiilor de razboi, exercitarea efectiva si miscarile de trupe care vor avea loc pe intreg mapamondul dar si consecintele acestor nuante mai putin placute! Configuratiile astrologice manifestandu-se in elementul FOC nu intamplator raidurile aeriene care nu se vor opri aici si daca voi face referinta la ce se va intampla in continuare intr-un material publicat de colegii mei de la Kanal D in mediul on-line chiar daca evenimentele au fost la final de an 2018 chiar daca se rezuma totul la 2019 final de an – “Astrologul a dezvăluit ce ne aşteaptă în anul 2019.”Focul va porni de la Sud, o să se propage către ţară noastră. Acesta este semnul începutului care va trezi spiritul Cocorului, venit dinspre Răsărit şi care se va infrati cu două mari puteri. Marea care împarte cele două ţinuturi, va fi arsă de focurile tirurilor din păsările de metal. La o ţară vecină, dincolo de trei ţări de România, vor avea loc manifestaţii pentru un petec de pământ. Şi cu toate acestea un avion cât de curând cu un demnitar la bord important se va prăbuşi traversând Oceanul şi o Mare….”- ei bine se pare ca toate nu au fost coincidente – din pacate – chiar daca raidurile s-au intesificat in primele 3 zile ale anului.

Toleranta ca in orice ramura a stiintei obiective printre care eu consider si expertiza astrologica coroborata cu celelalte calitati psychic – mediumitate, clarviziune, analiza “esoterica” si capacitatile “paranormale” pe care le avem in gena noastra fiecare dintre noi, clarauditia, telekinezia s.a.m.d. –  ne traseaza un curs al evenimentelor si o similaritate cu intervalul Aprilie 2011 – ianuarie 2012. Dincolo de aspectele pe care unii colegi astrologi din Marea Britanie si Statele unite ale Americii care au facut referinta in evaluarile lor despre importanta si simbolistica Saturn – Pluton – elemente care ar putea declansa un al treilea conflict mondial – chiar daca nu pot fi de acord cu ei pentru ca nu acest element a contribuit la forma de manifestare a principalelor evenimente ale anului 2011 sau in trecutul indepartat cand faceau mentiune atat la primul razboi mondial cat si cel de al doilea de unde concluziile ca se raporteaza totul doar la aceste configuratii realizate de planetele Pluton si Saturn!

Este adevarat faptul ca va urma o perioada dificila si nu intamplator de pe intreg parcursul lunii Decembrie 2019, incendiile din Australia s-au manifestat la o scala mare, practic sunt nuante care justifica pentru unii care “nu cred in astrologie” logica si cursul firesc al Universului. Cu toate acestea si nu doresc sa ma repet dar incepand din acest moment actiunile care se vor duce in sfera conflictelor armate, raidurile – “focurile de artificii” – propagarea incendiilor la nivel global, utilizarea armelor de foc si gradul crescut al violentelor va creste in intensitate si asa cum faceam mentiune in analizele astrologice problemele din Franta si instabilitatea politica de acolo, faptul ca in Europa vor fi permutari teritoriale mult mai vizibile si ca isi vor avea continuitatea in decursul anului 2021. Brexitul din Marea Britanie si evolutia evenimentelor de acolo, atentatele si prabusirea aparatelor de zbor din categoria celor militare. Experimentele la scala mare care vor aduce schimbari in ecuatiile politice, economice si sociale in intreaga lumea nu vor fi altceva decat forme de manifestare in normalitate a tot ceea ce inseamna escaladarea – nu acum – catre un conflict militar in care da, vor fi angrenate mai multe puteri…

Tara noastra nu va ramane neatisa de influenta si conjuncturile momentului si dupa cum s-au observat scindarile dintr-un plan in celalalt vor caracteriza anul 2020. Va creste gradul de violente ca forme de exercitare si manifestare. Elementul foc si lucratorii din cadrul ISU vor avea un an in care vor fi suprasolicitati, pentru ca schimbarile de aici vor fi vizibile si fac referinta la departamentul SMURD. Gradul crescut al agresivitatii verbale care se poate transforma cu usurinta in agresivitate fizica, atacuri armate sau victime care vor fi sub incidenta acestor forme de exprimare al emotiilor negative. Exploziile si sper sa nu fie cazul unor atentate pe teritoriul romanesc dar va trebui sa iau in calcul si posibilitatea producerii lor, accidentarile care contin elementul foc si nu intamplator cazul de la spitalul Floreasca din capitala. Doar elemente care vor trebui sa ne faca mult mai atenti atunci cand relationa cu celelalte persoane din jur pentru siguranta noastra. Nu pot trece cu vedere peste alt aspect important, faptul ca lucratorii din politie vor fi expusi si evident din celelalte sisteme care lucreaza efectiv cu oamenii in strada.

O etapa dificla care, nu neaparat ca se repeta – ciclicitatea – dar care prin conotatiile ei va fi un factor si elementele vor fi atipice scapandu-se cu usurinta de sub control si evident in acelasi timp evenimente care vor fi mai greu de gestionat! – J.B.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *