Accidentul feroviar de la Suceava, prezis din 21 Decembrie 2019 sub semnul Eclipsei de Luna de astazi

O etapa si Eclipsa de Luna atipica in semnul zodiacal Rac care se consuma astazi – apogeul – in jurul orei 9:21 PM Bucuresti! Desi efectele ei se resmit de la inceputul saptamanii, mai concret de Luni, evident ele vor avea continuitate si dupa finalizarea week end-ului. Nu intamplator astazi va fi apogeul. Mai mult, incendiul care s-a consumat aseara in Bucuresti sectorul 3 dar si faptul ca un accident  feroviar s-a produs in aceasta dimineata, soldat cu un mort si o persoana ranita, acestea aflandu-se in microbuzul de transport marfa care se pare, dupa ultimele informatii, au incercat sa traversese trecerea la nivel de cale ferata semnalizata de indicatorul “Crucea Sfantului Andrei”. Evenimentul s-a produs in jurul orei 8:30 AM.

Nu intamplator tot in aceasta noapte s-au produs 3 cutremure in Vrancea si in Brasov ultimul fiind de suprafata! Sunt doar cateva elemente care vor avea continuitate pe intreg parcursul week end-ului si implicit saptamana viitoare – intervalul 10 – 17 Ianuarie a.c. dupa care aspectele vor mai descreste in intensitate! Pe de alta parte si evenimentele din Orientul Mijlociu vor cunoaste noi intensificari… mai mult finalul de saptamana in planul evenimentelor internationale vor fi unele, nu dintre cele mai placute! Elementul foc dar si incarcatura emotionala si consecintele trecutului se vorconfigura aici si acum. Incidentele aviatice au continuitate si un locas de cult care va lua foc la noi in tara sau inafara tarii.

Nu intamplator faceam mentiune despre o serie de evenimente consemnate in randurile de mai sus, chiar in momentul Solstitiului de Iarna din 21 Decembrie 2019, cand calculasem implicatiile din punct de vedere astrologic – focusate ca ecuatie a Universului – evenimentele lunii Ianuarie 2020 si inceputul anului care nu avea sa fie unul dintre cele mai pozitive elemente pe care avea sa le aduca acesta! Din pacate multe evenimente au avut confirmari si implicit accidentul feroviar de astazi cand efectul de Luna Plina si Eclipsa de Luna se manifesta la apogeu toate elementele condesate intr-o ecuatie care astrologilor din eterior le da “fiori”!

“Eclipsa de Luna din 10 Ianuarie 2020, care la prima vedere pare a fi in regula din toate punctele de vedere. Cu toate acestea nu va fi decat o etapa de scindare si nemultumiri in randul maselor care isi vor arata indignarea, agresivitatea verbala, protestele si cum corespondentul culmineaza in casa comunicarii, transportului, comunicatiilor si telecomunicatiilor… de aici vor veni principalele forme de manifestare si nemultumire care vor viza institutii cum sunt sistemul informational, Posta Romana, transportatorii, evenimentele din trafic – metrou, CFR si sosele in general” – J.B.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *