A treia Premonitie – Aprilie 2019

   Din piramida inconjurata de liniile unui semi infinit s-a nascut totul! Si sfera care duce cu ea stralucirea in forma unui cristal activ se contopeste cu aceasta in cele din urma. Una este la suprafata si cealalta in adancurile dictate dincolo de noi, de spatiu si timp…

Funerariile unui barbat vor fi vizbile cat de curand in Romania, unde multa lume va asista si puteam observa cum dincolo de multimea adunata care insotea un cortegiu, militarii ducand cosciugul spre gorapa, desi nu era un rege. O insiruire de evenimente care isi vor avea continuitatea pentru un numar de 3 zile cat va dura acest eveniment. Nu distingeam clar personajul, pentru ca o voce imi soptea: “Si toate acestea datorita necredintei oamenilor care s-au indepartat de tainele Universului atat de mult, incat intreaga oamenire va avea de suferit si nimeni nu va mai putea intoarce nimic. Pentru ca nici cu cele mai bune ganduri de pace pentru vremurile care vor veni de-a lungul anilor nu se vor mai urni Vibratia si Duhul care deja se ridica vizibil in jur. Ani bogati in evenimente.”

foto: Historia

   Un preot cunoscut ducandu-si pasii prin multime, zambind si binecuvantand lumea din stanga catre dreapta doar din dorinta de a le uni destinele. Cu toate acestea in Romania o linie neagra va traversa dupa acest al 2-lea eveniment de la granitele Iasului cu Bacau in diagonala si pana in apropiere de Dobreta Turnu Severin la granita cu Timisoara. Interesant se remarca norul inegrit de funingine care acoperea vizibil Sud Estul tarii noastre.

   Mormantul Parintelui era luminat in interior si de acolo razele care erau stralucitoare pana la suprafata. Erau cunoscutele straie albe din care niste fascicule ii luminau fata intacta dupa cei 7 ani de cand fusese asezat acolo. Si totul avea loc intr-o superba zi vara, la caderea intunericului  din care singura lumina care stralucea, era pe fundul gropii, de parca vroia sa anunte ceva cu totul aparte. Chipul unui parinte iluminat. Mejasul acesta nu l-am inteles, insa o zguduitura va brazda pamantul ca si cum un cutremur si-ar face simtita energia insa fara prea multe victime dar cu un efect pe alocuri. Si asta pentru ca in prima faza, Bucurestiul nu se va afla sub daramaturi. Uimiti oamenii vor privi la pagubele si suferinta altora, lovind ca un avertisment. In viitor insa lucrurile nu vor mai sta asa pentru ca ele se vor modifica si seceta va cuprinde un areal extins din tara si planeta noastra atunci cand Balcanii vor incepe sa fie afectati de un val si cutremure…

foto: wikipedia

   De ce toate actiunile aveau loc in miez de noapte? Asta nimeni nu putea sa explice. Dor cifra 7 se ridica la orizont triumfatoare de parca venise toata lumea dintr-o confruntare la care mai marii pierdusera cea mai crunta batalie. Constantinopol, Turcia si Sud-ul de astazi. Dupa cei 7 ani de odihna si semnale care au ghidat lumea inca din anul 2013, se va indeplini o profetie uitata. Luna va fi Octombrie. Si asta deoarece a fost prost interpretata de altii. De cand cu toate acestea, oamenii se vor simti stapani pe sine si se vor crede stapanii tuturor posibilitatilor. Egocentrismul vor dicta solutii de salvare in care oamenii se vor increde si vor deveni mai presus decat zeii. Atunci pamantul se va zgudui nu numai in Romania! Intensitatea se va resimti dincolo de granitele tarii noastre si acesta al 2-lea, nu va mai fi un avertisment. Insa pana atunci mai este timp din vremea care se va scurge in detrimentul nostru al tuturora, mi-a soptit vocea…

   “Durererile si suferintele oamenilor sunt incepute de ceva vreme, insa oamenii nu isi vor da seama pentru ca orbiti de orgoliul si egocentrismul lor, ei vor lua in deradere semnele care s-au declansat din 2011 printr-un val urias.”

   Nimeni nu stie, cand se vor astepta mai putin revolta Universului, pentru ca majoritatea nu si-au invatat lectiile, vor fi cuprinsi de mila si compasiunea pentru ceilalti. Atunci scindarile vor exista cu adevarat. Din Cosmos privea un personaj catre Terra si nu mai distingea intoarcerea acasa pentru ca tinuturile era schimbate si impartite in toata Europa exact  ca o infatisare si harta intr-o permanenta schimbare pe care nu o putea recunoaste. Faptul ca nu stia cum sa ajunga la destinatie, l-a determinat pe el sa se ghideze dupa un singur element, Apa!

   Marea va fi invaluita de un nor care prin textura lui va produce vapori densi de apa, umiditate si negura care va predomina pe maluri. Conflictul de aici va izbucni asa cum cineva imi soptea acum 5 saptamani, acesta se va prelungi catre Sud-ul Romaniei aride. “De pe ape vor veni turbulentele. De pe ape vor fi impratite nemultumirile.”

   Clasa politica va avea de suferit si cand nu se vor mai simti stapani pe ei, pentru ca “profetii” falsi au anuntat o revolutie la inceput de an si o ingrijorare de criza dar care nu va fi in Romania dincolo de toate scandalurile interne si care se preconfigureaza independent de vointa multora.. Cu toate acestea, evenimentele se vor precipita catre ultimul trimestru din an, pentru ca doar asa Universul va putea reconfigura prin revolta adusa de Uranus, scindarile care vor avea loc schimband opiniile oamenilor din temelii.
Un personaj urat de ceilalti si multime, care din vara nu va mai avea scapare, va apuca un pe un drum nebatatorit, pentru ca femeia nu va mai avea vreme sa fuga impreuna cu el de teama sa nu fie calcata in picioare in multimea furioasa si intr-o data care va invada piata, de unde pavelele sunt asezate una langa cealalta ca intr-un joc de puzzle. De acolo o explozie care va speria multimea adunata, pe cand se vor pregati sa se retraga.


Un fel de fus orar care va fi delimitat sa treaca la un ritual mai vechi si orologiul care dupa cei aproximativ un an jumatate va anunta in decesul. Steagurile vor fi arborate intr-un turn invechit dar nu in tara noastra! Si cu toate acestea avioanele vor brazda cerurile in apropierea noastra si pe mare intr-un mare defileu al derutei, ipocriziei si temerilor de nestavilit. Deocamdata nu a venit timpul unei profetii care spunea despre Bucuresti ca  va fi daramat, si totusi cu mult mai incolo, peste ceva timp bine determinat, aceasta va produce pagubele vizibile din jurul nostru.

foto: Romania Tv

   Si pe ulitima suta de metri, oranduirea si deciziile din lume se vor schimba de la sine, pentru ca Universul doreste sa limpezeasca apele, chiar si atunci cand nu va mai avea ce! Pentru ca o singura femeie va fi rapusa de boala si finalul ei va fi nul care nu poate descris pentru ca nu va suporta toate durerile din zona pieptului, aceasta va fi da… din Romania. J.B.                                                                                                                              7 Aprilie 2019 – ora 1:26 a.m.

sursa: http://constelatiadestinuluint.blogspot.com/2019/04/a-treia-premonitie.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *