A cincea Premonitie – Aprilie 2021

Steaua in cinci colturi, pentru ca focurile de acolo vor porni pe pamant! O sa aduca lumea intr-o stare pe care nu a mai avut-o ca traire de multi ani. De doua ori cate sapte! Respiratia vantului va intinde cea de a doua molima de la Est de unde Soarele rasare, pana spre Vest asa cum avioanele par de hartie dar nu sunt. Numai pe noul continent se va raspandi cu repeziciune noua molima pentru ca servantul a fost alungat din casa lui; moment in care sustinatorii se vor razvrati iar ajutorul de la Est nu va fi viabil pentru ca raurile cu ape se vor imparti si din cele trei mari care au fost intr-un singur val pana acum, doar unul se va risipi aidoma conducatorului din Est, tocmai ce se va afla de moartea lui!

foto: Romania Tv

Sarpele mare de la Vest va inghiti capul urmatorului de la Est care pazeste zidul sa nu cada. Furnicile de fier vor fi inghitite cu valul termitelor fara combustibil care in zumzaitul lor de albine le va cobora aproape de Orientul Mijlociu, tara camilei cu o cocoasa! Si de aici se va imprati prin Destin catre batranul continent provocarile care pana acum nu au fost decat la suprafata vizibile. Semiluna depasita numeric de cele cinci colturi ale stelei care de data aceasta vine si va lovi cu un trosnet dupa ce fulgerul va brazda cerul. Panica de acolo va fi instaurata pentru ca locuitorii din tinuturile ei vor avea probleme cu apa cand nu va mai fi potabila si scoarta se va invarti nestingherita provocand pagubele materiale pe care un popor infometat nu le va putea face fata… Copii vor fi si ei afectati si de acolo la un moment dat va porni intregul conflict catre toate zarile dar mai avem, nu mult pana atunci.

Pe cand lumea va fi lovita de nemultumirile si protestele facute de ei, considerand ca sunt amagiti cu niste talanti falsi scrisi la “carte”, cu toate astea majoritatea care le vor incalca in nestiinta vor pieri si hrana pasarilor ei vor deveni, pentru a fi hranit Cerul cu sufletele lor nealtoite! Rasadul in cele din urma va deveni mai bun, dupa ce anii se vor scurge in cele cinci zari pe fiecare continent in parte si care fiecare va avea de suferit consecintele pasarii pheonix.

foto: image

De la tara Soarelui rasare de unde moarte va pune stapanire si pana in tinuturile aride, zona delimitata dintre doua cocoase va fi la fel. Fiara care s-a dezvelit fara sa se astepte va procesa asteptandu-si prada dupa ce toti se vor intalni intr-o baie de sange care se va revarsa spre cea mai apropiata mare din calea lor asezata la Nord. Atunci va fi momentul cand cea de a doua molima va rasari la orizont si care va aduce lumea la credinta din iluzia, faptele, gandurile in care se scalda amagindu-se cu un plan fals precum proiectul nevazut.

Pe cand marele uscat, arid si tepos se va urni catre batranul continent, trei valuri mari vor lovi si doar unul din Nord ca lumanarea topita in negura noptii, atunci mingile de foc vor cobora peste pamant. Ca sa se adevereasca profetia cum ca: “din tara spicului rupt in doua miscarile seismice vor lovi si monarhia se va confrunta cu probleme” acolo unde vara ninge si iarna este cald, pentru ca asa va fi in anul 2021. Vulturul din cuibul lui isi va deschide ochii morti deja asa cum a mai facut-o in urma cu 58 de ani, cu toate ca el conducatorul, nu va mai fi acelasi. Cand isi va lua zborul, catre tinuturile lui nu se va vedea decat o gloata de lume nemultumita si greu de stavilit pentru ca planul le-a dezorientat mintile si uita ca este doar in capetele lor. Aici vor pierde, pentru ca minciuna le va arata tinuta pe care ei o credeau demna! Semnalul va veni de unde protocoalele stau cazute din copacul cunoasterii cum din senin se va ivi susurul unor sulite agitate in vazduh.

foto: Live Science

Reconfigurarea filelor uitate de istorie se vor activa acum peste mari si ape, pana dincolo de marea apa. Paunul va renunta la lupta lui desi nu este pierduta, doar puii se vor inmulti ca fii omului atunci cand nu se va mai astepta nimeni. Din gradina celor trei ingeri, pasarile se vor ridica in vazduh si devin agitate ca intr-un stol care unduiesc in diferitele lui forme pe Cerul binecuvantat de otel. In jurul nostru furnicile se pozitioneaza intr-un musunoi din care termitele cad fulgerate de boala. A doua care va veni! Cand sacul fara fund va ramane fara de bucate, atunci va ramane gol de tot, bucatile de sticla nu vor avea nici o valoare, asa cum timpurile au demonstrat-o de la ultima Eclipsa, cea mare din August 2017.

Rubinul ratacit din vremurile de demult unde se va inrosi si mare semn va fi la startul unei noi clepsidre pe cand nu se asteapta nimeni, pentru ca lumea in steaua cu cinci colturi se afla in sarbatoare si dupa trei masuri de timp, la ultima rasturnare va fi ca ultima suflare inainte de lupta! Acolo unde desertul, la fel ca tarile aride in viteza lui inainteaza lasandu-i pe oameni in urma strigand cu disperare: “ oare de ce nu am ascultat?” Intr-un vazduh pustiu ajuns aici din cauza egoismului lor pur si a credintei false. Atunci o dara de fum, care va fi prima vizibila la anul, va da startul intr-o noua perioada in care un scaun rostogolit agita marea in trei locuri si de acolo unde granele se vor termina in hambarul de peste ape o noua seceta va deveni vizibila. Curtea lor goala lasata in iluzia unui luciu stralucitor din tabla va ascunde de ochii lumii bunataturile si oamenii orbiti nu vor avea multi dintre ei puterea sa le vada, orbiti ca intotdeauna de flama materiei din care sunt facuti si multi acolo se vor reantoarce cand pe nepregatite vor fi “loviti”.

foto: DW

Din marea insula va rasari Soarele dupa atatia ani in care surghiunul ei a fost atins printr-o ruptura, pecetea care acum renaste cu o noua forma de mult asteptata. Pentru ca acolo binecuvantarea dupa ce lumea va muri pe masura pierderilor le va fi daruita inapoi, pana la ultimul galben!

In zorii zilei unde podgoria cu vita de vie care nu va mai da rod, asfaltul se va topi cand lumea va fi ingrijorata de nesupunere si propriile dorinte care vor ramane intr-un sac peticit fara fund de multi ani trecuti, care in timp prin karma lor, de la Saturn care le-au adus lectiile pe care nu le-au invatat, abia acum ii vor falimenta. Si pe cand ei nu se vor astepta, din intuneric moartea ii va ademeni si somnul le va fi de veci pentru multi dintre ei care nu au cum sa se mai trezeasca, acaparati de vise! Cu cei scapati de catre propriul lor Destin vor incerca sa repare ogorul nemuncit ramas fara de leac dar care totusi va rodi doar intr-o anumita zona. Aici de unde podgoria va incepe sa rodeasca din nou intregul tinut va fi sub asediul termitelor si cand trei dintre cele cinci colturi vor arde in spaima lor peste ape, nesperiati de termitele care isi vor reconstrui musunoiul invechit pentru ca acum au cum, lipsindu-se de plan.

foto: EVZ

Peste ogor dupa ce apele vor lovi in stropi de ploaie la inceput crezandu-se ca este doar o inselatorie. In iluzia egoismului propriu, bucati de lemn si case vor fi luate la vale lasand in durere multe tinuturi in care apa se va stavili. Si dupa cele paisprezece zile adica doi de sapte vantul si teama vor crapa pamantul.   In coltul incondeiat de oua rosii si perioada anului, cand tipetele vor fi de peste o alta tara auzita, acolo unde pitit sta cineva si vrea pamanturile lui, un alt tinut va avea de suferit si micile furnici vor fi lovite, ca secerisul unui roi de mult pornit pe valul necredintei si este doar Destinul lor de catre Univers consolidat. Unde copii vor fi mai mult afectati in spectrul lor, zumzaitul va fi inabusiti in strigate de pace pe care datorita neancrederii, de unde nu vor izbuti cu egoismul lor anarhic. Cand pasarile vremii se vor aseza la loc in cuiburile lor, atunci o creasta dintr-un munte se va rupe si tot pamantul va fi zguduit pentru trei ore.

Asa domneste voalul miresmei care se va proiecta spre oameni, insa de asta data din Vest la Est, simtit ca aer toxic – de langa fantana celor trei tinuturi mai hraneste marea – care va afecta fatarnicii din multe tari care pana in acest moment s-au crezut stapani la ei acasa, universul si mare parte din Destinele lor le va arata ca nu este asa. Aspecte care au inceput din timpul solstitiului de iarna un an ce a trecut si care pana la urmatorul se vor derula. – J.B.

6 Aprilie 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *