A Patra Premonitie – Ianuarie 2020

Premonitiile… pentru ca multi dintre voi m-au asemuit gresit – opinia lor nu si a mea – cu Nostradamus, nu au nici o legatura cu acesta! Metaforele mi-au placut de mic cand anumite chestiuni pe care le calculezi cu ani inainte, atunci cand la vremea respectiva unii radeau, imi dau voie la o forma de exprimare libera fara a fi pus in situatia de a mai fi “judecat” injurat sau privit defaimator de catre ceilalti. Din contra! Ele sunt rodul unor studii astrologice de-a lungul timpului incepand cu  anul 2008 si pana in prezent, tocmai pentru care s-au consacrat in cele 3 “Premonitii”. Metafora nu are nici o legatura cu fenomenul de clarviziune – mediumship probabil – sunt doar formule astrologice pe care le-am observat din Februarie 2008 si pe care le-am transpus in “criptare” de cand eram in Marea Britanie, pentru ca asa am simtit si cand va veni vorba despre celelalte cu vremurile la fel o voi face! Ele nu sunt altceva – ma repet – decat, rodul unor studii astrologice complexe care evidentiaza, rolul si importanta acesteaia la un moment dat si activat in vremurile noastre tehnologizate!…

“Tancurile care vor calca pamanturile Camilei vor avea pagube si sagetile se duc spre rasarit. Cand Rasaritul va interveni va fi deja muscat de vulpe pentru ca a fost izgonita din padurea ei!

Cocosul si’a revarsat furia in lume fara ca aceasta sa se astepte…. Cocostarcul in orgoliile lui batut de vremuri isi va arata adevarata fata datorita incercarilor la care a fost supus de furia naturii…

Copii rapusi fara voia lor, spiritele se vor ridica si le va duce in zonele unde isi vor gasi odihna in valurile apei de vremurele apuse care inca nu s’au asternut de parca istoria sta sa se repete. Pasarile de foc in cele din urma vor fi vanate in cuiburile lor si doar cateva fortarete in care isi au cuiburile vor fi lovite. Batranul continent va fi oropsit de toate acestea si galetile de avutie fara ca apa sa mai fie buna de baut datorita vremurilor si care vor veni in primavara lui 2021 cand multa lume se va speria desi nu va fi rapusa… Doar sufletele slabe care nu s’au linistit vor fi rapuse de moarte…

Calea continentului nou va fi redescoperita si o stea va interveni cand deja ea va fi infranta in tara dunelor miscate de vant unde a nins cand nu se astepta nimeni!

Valurile pentru ca vor zdrobi trei tari va produce pagubele pentru oamenii care nu au facut nimic dar pe unii dintre ei ii va lasa sa vada cum stau asezamintele dincolo de ei, asa cum bufnitele acoperite de oameni cad din vazduh… Un om al lumii care va propavadui si dupa ce Luceafarul lui se va zdrobi se va duce. Omul ramas pustiit la masa celor opt care la un moment dat au fost doisprezece au fost rapusi de boala si au murit doar doi dintre ei.

In Mare se vor aduna starvurile aruncate din cer si doi oameni importanti vor muri. Si pentru ca “femeia” nu a vrut sa asculte strigarea conjunctiilor din Cer s’a cutremurat si a fost calcat in picioare de multimea adunata atunci cand si’a reamintit ca i-a tradat… Brunetul cu ochii inchisi la culoare va fi ca pasarea Pheonix pentru ca poporul lui se va razbuna si Marea se va face pentru prima data rosie incinsa. Ca cei doi scaieti care au cazut ca daramate de fulgerele conduse de oameni peste noul continent!

Vulpea dupa ce isi va supara mama incaltata poporul ei se va razvrati pentru cele doua vlastare altoite pentru ca de acolo va rabufni Batranul Continent, dar prea tarziu pentru Cocostarcul rapus in dunele batute de vremuri si de vant!

O data cu inceperea noului an Chinezesc “licoarea” se va raspandi in cele patru zari si cu greu va putea fi oprita pentru ca oamenii nu se asteptau la toate acesta. Doar o lupta ascunsa si uitata de vremuri a fost reactivata din cele doua Turnuri. Pentru ca atunci focul va lua infatisarea unor aspecte de care oamenii se vor speria. Dincolo de toate aceste elemente Rasaritul isi va ocupa pozitiile la Marea Rosie dupa cum spune lumea.

Odaia ramasa goala si fara conducator se va izola de lumea involburata… nu ca ne asteapta sfarsitul, cu toate acestea la finalul anului 2020 din ultimul trimestru, multe din lucrurile acestea se vor vedea, auzi si resimti in toata lumea. Totul porneste de la o joaca! Marea miscare de pamant va cutremura asa cum s-a intamplat nu numai Semiluna dar si alte popoare. E ca si cum cineva din umbra ar dori sa “razbune”… pierderea unei avutii imense care incepe sa nu se mai inteleaga pe Batranul Continent. Pentru ca granele vor fi lovite de o seceta peste anul Sobolanului si dincolo de el.

Focul care va domni peste mapamond si conflictele sunt doar cateva dintre inceputurile vremurilor si tranzitelor “negre” care vor veni. Pentru prima data “black flames” si-au aratat coltii doua zile inainte de Echinoctiul de Iarna, atunci cand ele se apropiau de granitele cercurilor zodicale din lume.

Cu toate ca pe Batranul Continent va domni teama, Tara Olarului in care nu s-au intrezarit la orizonturi toate “premonitiile”doar catre finalul anului astrologic le va veni timpul! Pentru ca vor trece trei – peste acei trei ani – care vor duce la indeplinire totul. Datorita vremurilor, olarii nu vor fi afectati cum sunt celelalte patru colturi ale zarilorilor si cei cinci bolovani. Doar finalul de an va aduce o schimbare despre care se cunoasteau zilele lui 2019 si care va incepe sa se implineasca. Nu mai este mult si toate se vor aseza ca filele unei carti uitate in praful si negura timpilor nesincronizati inca. Sarpele va fereca cu usrinta la finalul 2020 usile blocate si visteria care abia atunci va fi pe sfarsite pentru ca lumea din afara mocneste majoritatea a pagube si dantuieste o forma a rispirii morale. Vorbele goale se vor auzi aidoma vantului dinspre rasarit care deja au inceput sa-si imprastie peste oamenii din cele patru zari viermii care aduc moartea.

Cercuri concentrice in jurul Pamantului se vedeau din univers aidoma unor miscari eliptice care degajau o energie protectoare peste toate cele patru orizonturi. Vremea rea care avea sa domneasca de la finalul anului trecut acum isi va inaspri conditiile si pamantul neroditor va oferi o parte din furiile naturii in continuare. Cetati si hecatre care vor fi impartite, reconfigurate ca un altfel de harta, pentru ca nimeni nu va avea timp sa isi dea seama de cele intamplate si asta pentru ca acesta – timpul – se scurge cel mai repede. De la cele mai mari imperiii care vor fi afectate si cele mai uitate colturi din lume. Batranul Continent va suferi o schimbare prin care oamenii vor deveni mai apropiati unul de celalalt si atunci se vor vedea calitatile oamenilor care pana acum nu s-au vazut datorita ego-ului.

Ploaia de stele care se va apropia de Pamant, ii vor apropia pe oamenii care au pierdut capastrul calului naravas unde deriva va trebui inlocuita cu echilibrul. De aici se va ridica o femeie care va petici Tara Olarului cand conflictul va fi in toi si va avea sa mai treaca un an de domnie…

Franturile vaporilor din zari se vor rasfrange asupra molozului de gheata care se va transforma datorita caldurilor ce vor veni si cum pana la culesul poamei acesta va arde, atunci se vor stinge multe pentru ca dupa elementul FOC va domina elementul PAMANT.

La un ordin vremurile vor fi schimbate prin interventia unui prelat care va incerca sa propavaduiasca zona echilibrului insa din pacate pentru unii vor fi prea tarzii culesul roadelor, pentru ca ei vor cade in propria anticipare planuita cu multi ani in urma… Sa tot fie vre-o 20!

Apele in cele din urma se vor linisti dupa secetosul an 2021 in care va domni cu adevarat preocuparea pentru reantoarcerea la originile vechi dincolo de celelalte civilizatii disparute cu mii de ani in urma in dunele de vand arid si nisipos…” – J.B.

Ianuarie 26, 2020 – Bucharest

One thought on “A Patra Premonitie – Ianuarie 2020

  • 27 January 2020 at 3:04 pm
    Permalink

    Domnule Burculet, vă rog din suflet, anticipati binele . Încercați a vedea partea plină a paharului si vă veți împărtăși din ea . Raul si binele sunt în egală măsură . De când mă știu ieseau babele seara la poartă si prevesteau sfârșitul lumii . Am ajuns la capătul vieții și aud aceleași păreri . Pentru fiecare dintre noi sfârșitul nostru înseamnă sfârșitul lumii. Fiecare dintre noi este o lume, un univers . Nu mai anticipație răul . Dumneavoastră nu vă va fi de nici un folos . Hai să credem în BINE. Să aud numai de bine .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *