30 de ani de la evenimentele din 1989 – abordare astrologica

Din punct de vedere al analizei astrologice anul 1989 avea sa aduca achitarea datoriilor in planul extern vizibil pana la jumatatea lunii Octombrie 1989. Ecuatia astrala a Romaniei evidentia clar acest lucru pentru ca se vedeau reformele dar in acelasi timp asa cum spun analistii istorici si cei militari, daca ar fi sa il mentionez pe gen. Aurel I. Rogojan care a scris mai multe carti despre Revolutia din ’89!

Pe de alta parte astazi se implinesc 30 de ani si nu exista raspunsuri concrete la acest subiect. Ceea ce nu se stie, este faptul ca inceputul anului astrologic 1990 avea sa isi puna vizibil amprenta inca din 17 Octombrie 1989. De ce? Pentru ca atunci ecuatia astrologica de impact avea sa isi puna amprenta asupra principalelor evenimente din tara noastra. Si oare cati dintre analistii istorici sau politici se intreaba… de ce de fiecare data in intervalul lunilor Octombrie fiecare an si pana la finalul lunii Mai anul urmator – desi nu este o regula – au loc cele mai importante schimbari, scindari si nuante care au rasunet pentru Romania? Ca si analiza astrologica voi spune din nou ca lucrurile, evenimentele si circumstantele sunt predictibile. Acum nu va asteptati sa fie totul de 100% – exista acea eroare de 7% – pentru ca nici serviciile secrete – oricare ar fi ele – nu detin adevarul absolut si asta pentru ca in spatele lor exista tot oameni, nu altceva. Unii mai corupti, altii mai oameni dincolo de acestea, asa cum spune romanul si vorba lui de “dac”… “Fiecare padure cu uscaturile lui!” si din pacate la noi sunt mai multe.

Nu intamplator finalul anului 1989 si evident continuitatea urmatorului an 1990 aveau sa aduca atat pe scena politicului, a puterii, a evenimentelor sociale o insiruire de evenimente mai putin controlabile! Ei bine si daca Uranus principalul factor declansator aduce revolta, evenimentele ad-hoc, imprevizibilul, transformarea mai putin alaturi de Saturn, Neptun si Marte avea sa aduca violenta, evadarea din realitate, neuniformitatea actiunilor si blocajele la nivelul regelui sau al presedintelui.

In editorialul sau din “Evenimentul Istoric”, Dan Andromic subliaza cum cel mai apropiat om a lui Ceausescu de fapt a tradat: Tudor Postelnicu. Si tot in aceiasi revista, “Evenimentul Istoric” ultimul numar din Decembrie 2019, un articol face referire directa la Iulian Vlad care consemna in jurnalul sau din perioada detentiei despre amestecul URSS, al Iugoslaviei si al Ungariei in revolutia din Romania. Cu toate acestea un alt articol – care se pare constrasteaza – din luna Iunie 2019 acelasi Iulian Vlad facea afirmatia: “Am fost oprit, prin arestare, in momentul in care incepusem sa pasesc spre aflarea adevarului. Daca nu eram arestat, in mod sigur as fi descoperit acele elemente care au actionat impotriva Revolutiei.” – sursa “Evenimentul Istoric.”

Daca unii se mai intreaba astazi cum s-ar defini actul sau evenimentele din decembrie 1989 din punctul meu de vedere si evident al astrologiei, calculelor si ecuatiilor, am sa dau cateva cuvinte caracteristice planetei Uranus si rolul ei din lucrarea “Horoscopul de la A la Z” scrisa de Llewellyn George celebru astrolog american. Si cum americanii in acelasi timp britanicii au un cuvant greu de spus in domeniul “transcedental” pentru ca autoritatile si sistemele de securitate nationala lucreaza cu oameni inzestrati si pe care ii importa daca nu ii detin dar de regula ajutorul acestora ii servesc pe ceilalti sa dezlege anumite mistere, pentru ca despre acest aspect vorbim, mult mai rapid pentru ca se urmareste eficienta. Intr-un cuvant parerea lor conteaza si sunt folositi! Autoritatile din Romania au alta parere si imi aduc aminte la cazul Caracal cand mi-am exprimat opinia din punctul meu de vedere mi-a spus transant: “Din pacate la noi John totul se fura! Pentru ca asa functioneaza sistemul si scrie informatiile din punctul tau de vedere ca nu de alta poate ti le fura vre-un general si se va evidentia cu ele!” In cele din urma se pare ca omul chiar avea dreptate, pentru ca la noi nu se urmareste eficienta! Dar asta este alta poveste pe care o voi trata intr-un articol urmator.

Revenind la simbolistica planetei Uranus si nu numai, desi simbolistica ei fusese prezenta asa cum am mentionat in repetate randuri pentru anii ’77, ’89-’90, ’07 si ‘19 acum s-a reconfigurat se pare din nou producand din Octombrie 2019 permutari, schimbari si scindari vizibile. Uranus va afecta categori imaginea presedintelui oricare ar fi fost el si asta pana la jumatatea lunii octombrie 2020! “Bizar, brusc, anormal, ciudat, exploziv, paradoxal, oscilant, a coloniza, alarma, artificii, zigzag, vartej de vant – deci vom mai avea tornade in 2020 – revolta, criza, cutremur, dezastru” iata ca sunt numai cateva cuvinte care subliniaza simbolistica, dinamica, repercursiunile si o parte dintre efectele lui Uranus la finalul anului 1989 si evident ca evenimentele au avut continuitate pana in toamna anului 1990 jumatatea lunii Octombrie!

Interesant nu? Si daca ar fi sa enumeram istoric cateva evenimente pentru intervalul 17 Octombrie ‘89 – 14 Octombrie ’90 cu siguranta nu ne vom plictisi! De ce? Pur si simplu! Evenimentele din Timisoara, fuga lui Nicolae Ceausescu ajutat de gen. Stanculescu; faptul ca gen. Milea a murit prin suicid; executia la Targoviste a cuplului prezidential si problemele acestora; mineriada din Iunie 1990 spre finalul impactului din ecuatia astrologica; trei cutremure in luna Mai cu Magnitudinea de 6,9 Mw, 6,4 Mw, 6,1 Mw si alte batalii pentru puterea din statul roman in acea perioada! declaratiile si rolul lui Silviu Brucan un personaj controversat asa cum citeaza articolele din presa natinala si documentele istorice. declaratiile acestuia facute la Radio BBC in anul 1985. faptul ca gen Iulian Vlad a fost arestat pe 31 decembrie 1989 dupa o tentativa de omor in zona Bisericii Armenesti. Victimele cazute in timpul manifestatiilor si faptul ca dupa unii analisti Romania putea fi rupta in trei, ei bine din punct de vedere acest aspect nu era posibil si chiar daca “Dupa razboi multi viteji se arata!” timpul ne-a demonstrat la vremea respectiva ca analiza astrologica a fost coerenta si ca aspectele, simbolistica si ecuatiile fundamentale ale calcului astrologic suntem intregi si astazi!

Ca a fost revolutie sau dupa unii lovitura de stat? Ca au murit oameni si ca schimbarile in planul regelui si presedintelui au fost fortate de circumstantele si evenimentele din jur, elemente dictate mai intai de toate de catre Destinul unei tari – pentru ca vrem nu vrem ele exista – si ulterior de serviciile specializate? Un singur aspect este cert din punct de vedere astrologic, evenimentele de la finalul anului 1989 si celelalte care au fost vizibile pe intreg parcursul lui 1990 s-au vazut. Concluziile… ca de fiecare data le trageti dumneavoastra, cititorul!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *